08 de maig 2023

Novetats de maig de Norma: L'art de volar, Chainsaw Man 8, Guardians de la nit 7, Jujutsu Kaisen 7 i Tokyo Revengers 10

Per aquest mes de maig, Norma Editorial va ben carregat de novetats. En primer lloc tenim la publicació de la nova edició de L'art de volar d'Antonio Altarriba i Kim, que el 2012 que va ser publicat per la desapareguda EDT, i que en principi havia de ser novetat d'abril. S'espera que de cara a la Setmana del Llibre en Català, el setembre, es publiqui la seva contrapart, L'ala trencada. L'art de volar sortirà aquest divendres 12 de maig!

A més també tenim les següents continuacions: el volum 8 de Chainsaw Man, el volum 7 de Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba), el volum 7 de Jujutsu Kaisen. La guerra màgica, i el volum 10 de Tokyo Revengers. Aquestes quatre novetats també a la venda el 12 de maig!


L'art de volar, d'Antonio Altarriba i Kim
Novel·la gràfica
Cartoné - 19 x 26 cm - 224 pàgs - B/N i Color
ISBN: 978-84-679-6206-2
26 €

JA EN CATALÀ UN DELS CLÀSSICS DEL CÒMIC NACIONAL

El 4 de maig de 2001, el pare d’Antonio Altarriba va saltar per la finestra de la llar d’avis de Lardero. Però el seu vol havia començat noranta anys abans. Inconformista i lluitador, el pare Altarriba va passar la vida aprenent a volar. Des dels camps de Peñaflor, les trinxeres de la lluita antifranquista, la França de l’exili o l’Espanya del dictador, l’Antonio va desplegar les ales als vents del segle xx. El seu fill, en la pell del pare, en documenta la història i construeix una de les millors cròniques de l’Espanya del segle passat.

Publicada per primer cop al 2009 i guanyadora del Premio Nacional de Cómic 2010, L’art de volar és un de les grans fites de la història del nostre còmic. Antonio Altarriba i Kim signen una obra imprescindible, lloada per lectors de tot el món i presentada ara en una edició revisada i ampliada.

Chainsaw Man vol. 8, de Tatsuki Fujimoto
Acció / Sobrenatural
Recomanat per a públic adult

Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs. - B/N

ISBN: 978-84-679-5751-8

9 €


JA ÉS AQUÍ EL VUITÈ VOLUM DE LA HISTÒRIA DEL DIMONI MOTOSERRA!

En ple enfrontament entre el departament especial i la Quanxi per en Denji, en Santa Claus decideix moure fitxa i revelar el seu autèntic objectiu! És llavors quan s’estableix un terrible pacte que obre les portes al món on habiten els pitjors malsons, fins i tot per als dimonis... I en caure la nit, el crit del dimoni motoserra ressona per tota la ciutat.

 

Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba) vol. 7, de Koyoharu Gotouge

Acció / Sobrenatural

Rústica amb sobrecoberta  - 11,5 x 17,5 cm - 204 pàg. - B/N

ISBN: 978-84-679-5853-9

9 €


ARRIBA EL SETÈ VOLUM, EN QUÈ PODRÀS SEGUIR LA HISTÒRIA DELS NOUS CAÇADIMONIS

Sota l’empara de la Shinobu, un dels pilars del Cos, en Tanjirô i companyia aconsegueixen guarir-se de les ferides i aprendre els secrets de la concentració total constant. Llavors, una nova missió els du a l’anomenat “tren infinit” on, amb l’ajut d’en Rengoku, el pilar de les flames, eliminen un dimoni que s’havia amagat al comboi... o això es pensen ells, ja que en realitat es troben tots atrapats en un son que els ha induït el dimoni Enmu... Trobaran la manera d’escapar-se d’aquesta difícil situació?!


Jujutsu Kaisen. La guerra màgica vol. 7, de Gege Akutami

Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-5761-7
9 €

SEGUEIX LA HISTÒRIA DE L’ITADORI I EL SEU GRUP EN LA LLUITA CONTRA LES MALEDICCIONS!

L’institut ha aconseguit repel·lir l’atac dut a terme per l’escamot de l’esperit maligne de rang especial Hanami, però els han robat els dits d’en Sukuna i un talismà de rang especial anomenat “Embrió Maleït de les Nou Etapes de la Descomposició”. L’encarnació de les nou etapes donarà a llum una nova amenaça... Tot i així, el grup de l’Itadori, encara desconeixedor del perill que s’està gestant, es posa en marxa per exterminar els esperits que apareixen a les portes, però, aleshores...



Tokyo Revengers vol. 10, de Ken Wakui
Thriller / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta reversible - 14,8 x 21 cm - 372 pàg. en B/N + 10 color
ISBN: 978-84-679-5183-7
16 €

ARRIBA EL DESÈ VOLUM D’AQUESTA HISTÒRIA DE SUSPENS I VIATGES EN EL TEMPS!

En Hakkai i l’Angry s’enfronten als germans Haitani i, en vista del desavantatge que els separa, de sobte alguna cosa fa clic dins l’Angry... La Toman penja d’un fil davant de l’aclaparador poder de la Tenjiku, però en Takemichi no s’arronsa i els segueix plantant cara a base de força de voluntat. És llavors quan en Mikey entra en escena... i comença la batalla entre tots dos germans! El caòtic incident de Kantô arriba al seu punt àlgid!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada