15 d’abril 2023

Novetats d'abril de Planeta (2a part): One Piece vol. 1, Detectiu Conan vol. 12, DBS vol. 19 i núm. 95, i MHA vols. 21 i 22

Aquest mes d'abril, Planeta Cómic posa a la venda les novetats en dues dates diferents. A principis de mes van sortir  FC Barcelona. La dimensió mirall d'Albert Carreres i el primer volum de Haikyû!! de Haruichi Furudate. Ara toca anunciar les que surten a finals de mes, el 26 d'abril.


En primer lloc hi tenim una estrena que estava prevista per principis de mes però tal com va anunciar Planeta fa un mes, s'ha ajornat per aquesta segona data. Parlem del primer volum del manga de pirates per excel·lència, One Piece d'Eiichiro Oda, en una edició que cada volum inclourà tres d'originals i que fou anunciat durant el passat Manga Barcelona.

Per altra banda, també posarà a la venda el dotzè volum de Detectiu Conan, els números 95 de Bola de drac Super, també tenint el número 306, seguint la numeració de les sèries Blanca i Vermella, i també el volum 19, i també continua My Hero Academia amb els volums 19 i 20.


A la venda el 26 d'abril!


One Piece vol. 1, d'Eiichiro Oda
Edició 3 en 1
Traducció de Sandra Nogués Graell
Col·lecció Manga
Rústica amb solapes -  592 pàgines - 12,8 x 18 cm - B/N
ISBN: 978-84-1140-675-8
16,95 €


El shonen més pirata, ara en català!

És la gran era dels pirates. Centenars de bergants lluiten, banderes onejant al vent, per a aconseguir el One Piece, el tresor que ho aplega tot que va deixar el llegendari rei dels pirates Gold Roger. Aquest pirata famós té tota l’admiració d’un noi anomenat Ruffy, que es mor de ganes de salpar amb en Shanks, el líder d’una banda pirata que amarra el vaixell al seu poble. Un bon dia, en Ruffy es menja una fruita del diable, un botí de guerra que en Shanks i els seus havien aconseguit, i li atorga un cos que s’estira com si fos de goma a canvi de perdre la capacitat de nedar de per vida.

Però, just després, en Ruffy provoca uns bandits de les muntanyes enemistats amb la banda d’en Shanks, que el fan presoner i el llancen al bell mig del mar. Mentre pica de peus i mans per a no ofegar-se, una bèstia marina intenta cruspir-se’l... però llavors apareix en Shanks i el salva! En Ruffy sobreviu, però a canvi el pirata perd un braç.

10 anys després que en Shanks s’acomiadés d’ell i li deixés el barret de palla que ara és el seu tret distintiu, en Ruffy es fa a la mar en solitari. Així comença el seu gran viatge per a convertir-se en el rei dels pirates!

Traducció d'Agnès Pérez Massegú
Col·lecció Manga 
Rústica - 184 pàgines - 14,8 x 21 cm - B/N
ISBN:
978-84-1140-223-1
7,95 €


Més casos del minidetectiu Conan.

El pare de la Ran, en Kogorô Mouri, ara ja és un professional de renom, però en realitat és un detectiu de pa sucat amb oli i qui resol els casos és, per descomptat, en Conan.

Un dia, però, li apareix un rival! És ni més ni menys que en Heiji Hattori, un estudiant de batxillerat que també és detectiu i que és fill del cap de la policia d’Osaka. Està convençut que podria guanyar en Shinichi en un duel de deduccions i posa en dubte que en Kogorô sigui tan intel·ligent com diuen.

En Conan, a més, va a l’escola cada dia, on fa primer de primària. Allà hi té uns companys a qui els encanta jugar a fer de detectius i és força esgotador ajudar-los!


Bola de drac Super vol. 19: L'orgull d'una raça, de Toyotarô i Akira Toriyama
Traducció d'Agnès Pérez Massegú
Col·lecció Manga
Rústica amb s-obrecoberta - 192 pàgines - 11,1 x 17,7 cm - B/N
ISBN: 978-84-9174-653-9
7,95 €

Semblava que en Granola tenia acorralat en Gas, però ell aconsegueix alliberar els seus instints sense perdre el control. En Goku i en Vegeta no saben què fer davant d’un poder tan extraordinari, però intueixen que la clau per derrotar-lo podria trobar-se entre els records del difunt pare d’en Goku, en Bardock...




Bola de drac Sèrie Super núm. 95 / Sèries Blanca i Vermella núm. 306, de Toyotarô i Akira Toriyama
Col·lecció Manga
Comic Book - 32 pàgines - 16,8 x 25,7 cm - B/N
Traducció d'Agnès Pérez Massegú
ISBN: 978-84-1140-142-5
3,50 €



Després d’escoltar el relat que en Monite fa d’aquell combat, a més dels records que li tornen de quan era un nadó, en Goku entén finalment el que és l’orgull dels guerrers de l’espai i creix la seva determinació per vèncer l’enemic. En Vegeta i ell, recuperats gràcies a en Monite, es preparen per rebre en Gas, que torna.

 

My Hero Academia vol. 21, de Kohei Horikoshi
Col·lecció Manga
Rústica amb solapes- 200 pàgines - 11,1 x 17,7 cm - B/N
ISBN: 978-84-1140-195-1
6,95 €

Un shonen Plus Ultra!


Els nômu tornen a fer de les seves en plena ciutat! El pare de Todoroki, lògicament, està preocupat pel seu fill, i fa tot el que pot. Segur que surt bé! Parlem d'Endeavor, el número u! Confiem-hi! Sempre més enllà!! Plus ultra!



My Hero Academia vol. 22, de Kohei Horikoshi
Col·lecció Manga
Rústica amb solapes- 192 pàgines - 11,1 x 17,7 cm - B/N
ISBN:
978-84-1140-196-8
6,95 €



Un dels shônens més venuts!

L'entrenament de combat entre les classes de l'A i del B és al seu zenit! Els dons dels del B també han millorat i han tret tècniques infal·libles brutals. Bé! Nosaltres també ho donarem tot... Eh, Bakugô, espera! Si és que aquest paio no té remei! Sempre més enllà!! Plus ultra!





Font
: Planeta Revista Forum 20 pàgs. 27 (DC), 33 (One Piece) i 34 (DB i MHA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada