16 d’abril 2023

Novetat d'abril d'Andana: Quan no saps què dir

Aquest abril, Andana Editorial, dins del segell Andana Gràfica, ens porta Quan no saps què dir de Cristina Durán i Miguel Ángel Giner Bou


 
Ja a la venda (12 d'abril)!


 
Quan no saps què dir, de Cristina Durán i Miguel Ángel Giner Bou

Andana Gràfica
Rústica amb solapes - 127 pàgines - 17,3 x 24 cm
ISBN: 978-84-19605-00-9
15,95 €
Més informació

Una gran amistat que s'acaba sense saber per què. Una parella que semblava perfecta es trenca.

Arran d'un accident de circulació, Manu, un crític de cinema culte i cínic que viu refugiat en la solitud, comença a rememorar els anys universitaris, en particular l'amistat amb Roberto, Maider, Tom i Paula, amb qui compartia la passió pel cinema, el jazz, els còmics i la literatura.

A la manera d'una improvisació jazzística, en què les melodies principals es creuen amb les secundàries, els records de Manu van sorgint de la memòria i es van entrellaçant fins a revelar el succés infaust que els va marcar les vides.

Enriquida per la presència de personatges famosos de la música i el cinema, Quan no saps què dir és una exploració inquietant del voraç laberint de la vida que, sovint, trastoca les millors històries d'amor i amistat.

Després de l'èxit aconseguit per Durán i Giner Bou amb el Premio Nacional del Cómic de 2019 per El dia 3, Andana Gràfica recupera aquesta obra amb una nova edició revisada pels autors.

 Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada