13 d’abril 2023

Campanya de micromecenatge per a "Menú Degustació, el primer plat"

Acabem de descobrir una nova campanya de micromecenatge per a publicar un còmic de temàtica gastronòmica, Menú Degustació, el primer plat, que només li queden 23 dies, i encara li falta una bona empenta per aconseguir l'objectiu. Compartim els detalls:

Descobreix en aquest divertit còmic autobiogràfic el que cuinen, mengen i degusten una parella xilena-espanyola!

Menú Degustació, el primer plat


És un còmic autobiogràfic, i en el seu primer volum de 32 pàgines narra les aventures d'una parella jove que viu a Catalunya: Panchulei, una dibuixant de còmic xilena, i Joan, un bibliotecari espanyol. En els seus primers mesos junts, comparteixen les seves diferències culturals, gastronòmiques i lingüístiques, en haver crescut en realitats tan diferents però pròximes alhora, tot amb un toc d'humor i amor.

T'agrada la cuina i el còmic? Aquest és el teu lloc!

De la mà de grans referents com Guillaume Long de A comer y a beber, Lucy Knisley de Relish, my life in the kitchen, convertim dues coses que ens uneixen en aquest projecte. Ara mateix estem complint un dels nostres somnis com a parella, fer un còmic junts sobre menjar, cuinar i estimar.

Aquest fanzine comptarà amb part de la nostra història, encerts i desencerts en la cuina, les diferències culturals que ens han sorprès i desafiat, així com algunes receptes especials que tindràs la sort de gaudir en el fanzine.

El fanzine es publicarà tant en Català com en Castellà. Podràs triar l'idioma en el qual vols rebre'l en finalitzar la campanya.​​

A què destinarem les vostres aportacions

Seran destinades a la producció, impressió i promoció del projecte. Col·labora per aconseguir-ho!

Calendari previst

Actualment estem realitzant el còmic, amb els nostres records, receptes, llapis, tinta i aquarel·les, deixant-lo llest a fins d'abril i entrant a impremta durant el mes de maig. Et farem partícip del procés!

Si aconseguim l'objectiu, esperem realitzar l'enviament de les recompenses durant el mes de juny de 2023.

Quines recompenses pots aconseguir?


  • Fanzine digital en format pdf, 32 pàgines + portada (versió castellà o català).
  • Fanzine imprès 14 x 21 cm, 32 pàgines a color + tapes, (versió castellà o català), ho tindràs abans que tothom!
  • Punt de llibre
  • Làmina impresa exclusiva mida A4.



  • Menú magnètic setmanal exclusiu, mida A4, el podràs col·locar a la teva nevera i escriure-hi les vegades que vulguis.
  • Davantal de cuina il·lustrat per a adult/a, 62 x 82 cm, apte per a rentadora, 100% polièster, incorpora rivet i corda posterior per a lligar.



  • Comissió retrat (màxim 2 persones), en la qual podràs sortir cuinant o fent l'activitat que més t'agradi. Aquesta recompensa és personalitzada i 100% exclusiva. Tinta i aquarel·la en paper Canson 300 gr, grandària A4. Contactaré amb tu perquè m'enviïs fotos i una breu descripció de com t'agradaria que fos.



  • Pack de 3 fanzines El Otro Archivo (castellà). Inclou Derrumbando paradigmas, Mujeres asombrosas i Luchas por un mundo mejor. Cada fanzine té una mida de 14 x 21 cm, 20 pàgines a
    color + tapes.



  • Fanzine Cosas que pasan cuando dibujo (castellà), compilat de petits còmics autobiogràfics publicats en revistes i diaris. Mida de 20 x 26 cm, 20 pàgines a color, tapes + enquadernació artesanal.



Qui som?


Panchulei és historietista, il·lustradora i editora des de 2009, i l'any 2018 va venir des de Xile a viure a Espanya. Desenvolupa la seva carrera en el còmic de no-ficció, realitzant autobiografia, així com divulgació en ciències i humanitats per a Espanya, Xile i altres països del món (The Guardian, Kápital, Jot Down Kids, El Otro Archivo, Laboratorio de Conservación y Bienestar Humano). És parella d'en Joan, l'estima per qui és, però també perquè li agraden els còmics i cuina com els déus. També estima cuinar i menjar!
Pots conèixer el seu treball a:
www.panchulei.com
Instagram @panchulei
Twitter @panchulei


Joan Bolumar és bibliotecari de professió, i al llarg dels anys ha treballat en diverses biblioteques i llibreries. És un gran lector de còmics i li encanta la cuina, això fa que quan aquests dos mons es barregen, ell simplement al·lucina. Ara fa realitat un dels seus somnis: explicar a través de vinyetes les seves aventures culinàries de la mà de la seva parella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada