06 d’abril 2023

Novetats d'abril de Norma: Goodbye Eri, Chainsaw Man 7, Guardians de la nit 6 i Jujutsu Kaisen 6 i Tokyo Revengers vol. 9

Per aquest mes d'abril, Norma Editorial va ben carregat de novetats. En primer lloc tenim la publicació de Goodbye Eri (Sayonara Eri), de Tatsuki Fujimoto, que com Look Back també sortirà en doble edició: rústica i cartoné. A més també tenim les següents continuacions: el volum 7 de Chainsaw Man, el volum 6 de Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba), el volum 6 de Jujutsu Kaisen. La guerra màgica, i el volum 9 de Tokyo Revengers.


S'espera la posada a la venda de totes elles pel 14 d'abril, tal com ens van dir per Twitter.


Goodye Eri, de Tatsuki Fujimoto
Costumista
Edició regular
Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 208 pàgs - B/N
ISBN: ISBN: 978-84-679-6071-6
9 € 
Edició especial
Cartoné - 14,8 x 21 cm - 208 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-6072-3
14 €

«VULL QUE EM GRAVIS FINS AL FINAL»

En Yûta comença una pel·lícula amb el propòsit de fer realitat l’últim desig de la seva mare malalta. Quan ella mor, el noi decideix suïcidar-se, però és llavors quan coneix una jove misteriosa i molt bonica, l’Eri, amb qui començarà a crear una altra pel·lícula. Tanmateix, l’Eri amaga un secret...


Chainsaw Man vol. 7, de Tatsuki Fujimoto

Acció / Sobrenatural
Recomanat per a públic adult

Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs. - B/N

ISBN: 978-84-679-5750-1
9 €

JA ÉS AQUÍ EL SETÈ VOLUM DE LA HISTÒRIA DEL DIMONI MOTOSERRA!

La figura d’en Denji apareix als informatius de tot el món i la gent el comença a conèixer com “el terrorífic dimoni motoserra”!! Això fa que els assassins més hàbils provinents de tots els racons del món es reuneixin al Japó per carregar-se’l. Llavors, el departament especial mobilitza tots els seus agents i organitza una operació per protegir-lo. Els assassins posen rumb cap a Tòquio per atrapar-lo i es desferma un caos infernal!

 

Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba) vol. 6, de Koyoharu Gotouge

Acció / Sobrenatural

Rústica amb sobrecoberta  - 11,5 x 17,5 cm - 200 pàg. - B/N

ISBN: 978-84-679-5852-2
9 €

ARRIBA EL SISÈ VOLUM, EN QUÈ PODRÀS SEGUIR LA HISTÒRIA DELS NOUS CAÇADIMONIS!

Un cop vençut el dimoni aranya, un altre membre del Cos de Matadimonis, la Shinobu Kochô, apareix de cop amb la intenció d’eliminar la Nezuko, fet que desencadena una batussa que acaba amb la captura dels dos germans. Més tard, en Tanjirô es desperta al quarter general del Cos envoltat pels anomenats “pilars”, l’elit dels espadatxins caçadimonis, que es disposen a jutjar-lo per haver infringit les normes duent un dimoni amb ell. No obstant això, en aquest precís moment, una important figura entra en escena...


Jujutsu Kaisen. La guerra màgica vol. 6, de Gege Akutami

Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-5760-0
9 €

SEGUEIX LA HISTÒRIA DE L’ITADORI I EL SEU GRUP EN LA LLUITA CONTRA LES MALEDICCIONS!

L’equip de Kyoto s’ha proposat aprofitar la trobada d’intercanvi per matar l’Itadori i, a sobre, un esperit maligne i un bruixot maleït, liderats per en Mahito, irrompen en l’escena. Un grup de mestres va a rescatar els alumnes, però una “cortina” dels enemics els divideix... Mentrestant, en Hanami, una maledicció de rang especial, ataca l’Inumaki i en Fushiguro. Aconseguiran fugir del perill?!


Tokyo Revengers vol. 9, de Ken Wakui
Thriller / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta reversible - 14,8 x 21 cm - 376 pàg. en B/N + 10 color
ISBN: 978-84-679-5182-0
16 €

ARRIBA EL NOVÈ VOLUM D’AQUESTA HISTÒRIA DE SUSPENS I VIATGES EN EL TEMPS!

En Takemichi es converteix en l’onzè líder de la Black Dragon a petició de l’Inui. L’enfrontament contra la Tenjiku és cada cop més a prop i resulta que tot l’enrenou causat per aquesta nova banda és fruit del pervers pla d’en Kisaki…

En Mikey, abatut per tot el succeït, perd les ganes de barallar-se amb la Tenjiku i en Takemichi decideix enfrontar-se a ells tal com estava planejat sense la presència del líder. Aconseguirà sobreposar-se a les aspiracions d’en Kisaki i l’Izana i salvar la Toman del futur?! Comença l’última batalla d’en Takemichi, la Toman contra la Tenjiku!



Com a imprevist d'última hora, la  nova edició de L'art de volar d'Antonio Altarriba i Kim, que el 2012 que va ser publicat per la desapareguda EDT, es publicarà el més de maig, tal com ens han confirmat des de l'editorial.  S'espera que de cara a la Setmana del Llibre en Català, el setembre, es publiqui la seva contrapart, L'ala trencada.


L'art de volar, d'Antonio Altarriba i Kim
Novel·la gràfica
Cartoné - 19 x 26 cm - 224 pàgs - B/N i Color
ISBN: 978-84-679-6206-2
26 €

JA EN CATALÀ UN DELS CLÀSSICS DEL CÒMIC NACIONAL

El 4 de maig de 2001, el pare d’Antonio Altarriba va saltar per la finestra de la llar d’avis de Lardero. Però el seu vol havia començat noranta anys abans. Inconformista i lluitador, el pare Altarriba va passar la vida aprenent a volar. Des dels camps de Peñaflor, les trinxeres de la lluita antifranquista, la França de l’exili o l’Espanya del dictador, l’Antonio va desplegar les ales als vents del segle xx. El seu fill, en la pell del pare, en documenta la història i construeix una de les millors cròniques de l’Espanya del segle passat.

Publicada per primer cop al 2009 i guanyadora del Premio Nacional de Cómic 2010, L’art de volar és un de les grans fites de la història del nostre còmic. Antonio Altarriba i Kim signen una obra imprescindible, lloada per lectors de tot el món i presentada ara en una edició revisada i ampliada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada