08 d’abril 2023

Beques Carnet Jove 2023: Bases de participació ja publicades

L'objectiu principal de les beques Carnet Jove és la inserció professional de les persones joves mitjançant una estada formativa en empreses de primer nivell de cada àmbit en concret. D'aquesta manera els joves seleccionats adquireixen coneixements i experiència en el seu sector professional. A més, la beca representa una oportunitat per ampliar el currículum.

Cada beca té una dotació de 7.000 euros.

Els destinataris d'aquests ajuts són les persones que tinguin entre 16 i 31 anys en el moment de presentar la sol·licitud i que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.

Els àmbits de les beques són: disseny, lletres, ràdio, còmic, fotografia, maquillatge i perruqueria, vestuari, ambientació, muntatge musical, realització, acció social i esport.

Afanya't, pots participar com a màxim fins al 27 d'abril.

De les diverses Beques, en volem destacar la de còmic:





Beca CJ Connecta't de CÒMIC - 2022

Beca dedicada a tothom que combina vinyetes i humor!

L'objecte de la Beca Carnet Jove de CÒMIC - 2023 és fomentar i promoure l'accés de les persones joves dibuixants i guionistes de vinyetes a l'àmbit professional.

Mitjançant aquesta beca, la persona beneficiària ha de publicar 20 tires còmiques a la REVISTA EL JUEVES, des del setembre de 2023 fins al juliol de 2024.

Amb les obres presentades per la persona beneficiària i les finalistes, l'Agència Catalana de la Joventut podrà conformar una exposició que pot itinerar per diversos espais.

La dotació de la beca és de 7.000 euros.

DESCARREGA JA LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA I TINGUES-LA PREPARADA PER ENVIAR-LA!


RESOLUCIÓ de Bases DOGC

Resum de les Bases de Còmic
Qüestionari Còmic


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada