29 de març 2023

Novetat de març de Còmics Roman: Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries vol. 3. El mercader, el savi i el trapella

Després d'aconseguir i superar l'objectiu de la campanya de micromecenatge a Verkami  per publicar el tercer volum de Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries titulat El mercader, el savi i el trapella, que avui mateix ha finalitzat i que vam mencionar, per tal de sufragar part del cost de la impressió del còmic, en Carles Roman (Twitter) posarà fil i agulla per fer els corresponents enviaments arribant a les cases dels mecenes de la campanya amb les respectives recompenses. Per cert, com que en Carles Roman serà al Comic Barcelona d'aquest divendres i cap de setmana, si us poseu en contacte amb ell, i aneu al Saló hi podreu recollir el còmic i les vostres recompenses.


 
Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries vol. 3: El mercader, el savi i el trapella, de Carles Roman
Rústica i cosit - 56 pàgines - 29,7 x 21 cm - Color
ISBN:
17€

En aquest nou volum de Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries hi trobareu dues historietes. La primera, El mercader i l'objecte del desig, sobre un mercader opulent i carismàtic que arriba al port d'Empúries. La seva exòtica presència i la seva trencadora proposta comercial despertarà molta expectació i esdevindrà un èxit immediat entre la flor i nata de la ciutat, creant, de sobte, una nova forma de necessitat completament innecessària.

A la segona, Camí de l'escola, us mostrarem un dia qualsevol a la vida del jove Guspira, un nen iber molt viu i un xic trapella que sovint acompanya a Fabi i Fedó en les seves aventures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada