29 de març 2023

Panini Manga publicarà l'edició Maximum de Berserk en català

Ahir es va avançar que Panini Manga publicarà l'edició Maximum de Berserk en català, havent-se publicat la fitxa del primer volum a la seva web, i veient-ho va començar a córrer la notícia per les xarxes.

Kentaro Miura, el seu autor, va morir el 6 de maig de 2021 als 54 anys a causa d'una dissecció aòrtica. A partir de la seva mort, el manga va quedar en suspens, però el juny de l'any passat que el manga seria continuat per l'Studio Gaga, format pels assistents de Miura, sota la supervisió de Kôji Mori, mangaka i amic seu, coneixedor del futur de l'obra.

Avui Panini ha publicat la notícia oficial de la seva publicació que adjuntem tot seguit:El catàleg de Panini Manga no sols s'amplia amb noves obres, sinó que ara també ho fa amb la incorporació de més títols en llengua catalana, sent el pròxim ni més ni menys que Berserk.

Poc més es pot dir de l’obra mestra de Kentaro Miura a hores d’ara. Un dels mangues més reeixits i populars de la història, i que avui dia continua sent el més venut de Panini, la història de Guts i companyia ha conquistat a milions de lectors gràcies a la seva fascinant combinació de fantasia fosca, acció, aventura, drama i fins i tot romanç, tot acompanyat per un dibuix portentós amb un nivell de detall sorprenent i unes composicions escruixidores. Doncs bé, la seva edició Maximum, l'única íntegra publicada a Espanya i que fa que totes les virtuts de l'obra brillin fins i tot més gràcies a la seva gran grandària, tindrà una versió en català per a gaudi dels lectors a partir de juny i amb una periodicitat bimestral.

Cal recordar que Berserk no serà l'únic manga que Panini publicarà pròximament en català, ja que al maig arribarà el primer tom de Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir, de Jeremy Zag i Riku Tsuchida, i que es basa en la cèlebre sèrie d'animació d'origen francès.

A més de les versions en castellà i en català del format Maximum, el volum 41 del tom convencional de Berserk comptarà amb diferents edicions al març: una normal, una altra que inclourà una sobrecoberta amb logo daurat, un pòster imprès per les dues cares i una il·lustració en cartó ploma, i finalment, un lot amb el tom únic de Dur-*An-*Ki, una sobrecoberta alternativa i el citat pòster. Sense oblidar que Panini Manga ja ha publicat la Guía oficial i la novel·la El caballero del Dragón de Fuego.

Títol
: Berserk
Autor: Kentaro Miura
Demografia i gèneres: Seinen, fantasia, acció, aventura, drama
Número de volums Maximum: 20 (sèrie oberta)
Periodicitat: Bimestral des de juny de 2023
Format: Rústica amb sobrecoberta (15 x 21 cm)
P.V.P. 16,95 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada