27 d’agost 2022

Novetats de setembre de Base: "Elles vol. 2 L'univers Elles" i "Sempre Barça"

Per aquest mes de setembre, Editorial Base traurà dues novetats. La primera de totes és el segon volum d'Elles titulat L'univers Elles, d'Aveline Stokart i Kid Toussaint. La segona novetat és Sempre Barça, d'Eduard Torrents (Ramon Llull, Glénat) i Cesc F. Dalmases (El pont dels jueus, Fanbooks, i la trilogia Victus, Norma Editorial), la segona història relacionada amb el FC Barcelona, que el primer volum, La Masia, l'escola dels somnis, fou publicat per Montena (Penguin Random House), el setembre de 2020. 

A la venda el 7 de setembre!


Elles 2. L'univers Elles, d'Aveline Stokart i Kid Toussaint
Cartoné - 18,5 x 24 cm - 96 pàgines - Color
ISBN: 978-84-19007-35-3
17,95 €

Arriba la sisena i més desconeguda personalitat de l'Ella!

Els darrers xocs psicològics que ha patit l’Ella han permès que l’Ella blava prengui el control del seu cos. Aquesta personalitat, la més silenciada, és sociable, juganera, eficient i dotada en les arts. Sembla tan ideal... i, tanmateix, l’Ella sempre ha procurat mantenir-la presonera dins seu... Un còmic que t’enganxarà des de la primera pàgina!


Sempre Barça, d'Eduard Torrents i Cesc F. Dalmases
Cartoné - 64 pàgines - 21,5 x 28,5 mm - Color
ISBN 978-84-19007-36-0
15,95 €

La Joana és una adolescent que pateix pel divorci dels pares. El pare s’ha instal·lat a Londres amb la seva nova parella i la mare treballa tot el dia i no té temps per a ella. A l’escola, també tot va malament... Arriben les vacances i la Joana no té altre remei que anar-se’n al poble de l’àvia: allà, de petita, jugava a futbol amb altres nens i nenes. I és també allà on descobrirà el secret de les dones de la seva família... Un secret estretament vinculat a tres grans cracs del club blaugrana: Kubala, Cruyff i Messi.

Quin secret relaciona la família de la Joana amb Kubala, Cruyff i Messi?

 

 

 

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada