28 d’agost 2022

Novetat de setembre de Mai Més: M de Monstre

Aquest setembre, Mai Més Llibres publica el seu segon còmic, que és M de Monstre de Talia Dutton, anunciat el passat juny.

A la venda el 7 de setembre!

 
 
M de Monstre, de Talia Dutton
Traducció d'Edgar Cotes
Rústica amb solapes - 224 pàgines -  17 x 23 cm- Color
ISBN: 978-84-124930-3-0  
21,50 €

Una científica intenta ressuscitar la seva germana petita amb uns resultats inesperats en aquesta novel·la gràfica inspirada en Frankenstein sobre fantasmes, identitat i família.

Quan la Maura, la germana petita de la doctora Frances Ai, va morir en un accident tràgic fa sis mesos, la Frances va jurar que la reviuria. Tanmateix, la criatura que s’aixeca a la taula d’autòpsies clarament no és la Maura. De fet, aquesta noia, que tria el nom d’M, no recorda res sobre la vida de la Maura. Malgrat això, la Frances espera que l’M segueixi el mateix camí que la Maura —entrar a la universitat per convertir-se en científica— i continuar els projectes que la Maura i ella havien compartit. Esperant poder recuperar els records de la Maura, la Frances intenta rodejar l’M de tot el que queda del passat de la Maura, però l’M no vol saber res dels intents de la Frances per intentar que es converteixi en una cosa que no és.

Per poder afrontar el futur, tant la Frances com l’M hauran d’aprendre a escoltar-se l’una a l’altra i deixar marxar la Maura d’una vegada per totes. La novel·la gràfica debut de la Talia Dutton, M de Monstre, dona una visió acurada sobre el que significa viure sota les expectatives que t’imposen els altres, i també tu mateix.

 
 


Font
: Punxes


Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada