28 d’agost 2022

Novetats de setembre de Barcanova: Baliga i Tut 2, Llegendes del pati 4 i Fora de lloc

Per aquest pròxim setembre, Barcanova publicarà el segon volum de Baliga i Tut titulat L'unicorn emocionat, el quart volum de Llegendes del patit titulat Conspiració a l'ombra, i Fora de lloc, inspirada en la infantesa de la seva autora, la Lucy Knisley.


  A la venda el 8 de setembre!


Baliga i Tut i l'unicorn emocionat, de Mark Bradely
Traducció d'Ada Guiteras
Col·lecció: deCòmic
Infantil 6-8 anys 
Cartoné - 160 pàgines - 15,3 x 19 cm - Color
ISBN: 978-84-489-5592-2
14,90 € 


Quan el Baliga i el Tut, aquests petits monstres de GRANS SENTIMENTS es trobin en perill i els rescati un unicorn, tindran la brillant idea de convertir-se en superherois. Els SUPERMILLORS AMICS: a punt per salvar a tothom! Barreja un unicorn molt entusiàstic, un osset de peluix perdut i un gatet gegant descontrolat i tindràs assegurat un gran CAOS! Aconseguiran, el Baliga i el Tut, pensar en un SUPERPLA... i de pressa?



A la venda el 15 de setembre!



Llegendes del pati 4. Conspiració a l'ombra, d'El Hematocrítico i Albert Monteys
Traducció de Mercè Estévez
Col·lecció: deCòmic
Infantil + 6 anys 
Cartoné - 72 pàgines - 17 x 21 cm - Color
ISBN: 978-84-489-5588-5
12,95€ 


Marisa no entenc perquè tots els seus companys i companyes es passen la mitja hora del pati jugant amb el Chinki plonkis. Decideix passar l'estona sola, fins que... al pati de l'escola apareixen uns homes ben estranys que passen de llarg. Marisa decideix seguir-los a un lloc amagat on descobrirà un secret ocult d'abast internacional.




A la venda el 29 de setembre!

Fora de lloc, de Lucy Knisley
Traducció de Maria Bertran

Col·lecció: deCòmic

Infantil 10 a 12 anys

Rústica cosit - 216 pàgines - 14 x 20 cm - Color

ISBN:
978-84-489-5594-6
15,95€
 


Aquesta novel·la gràfica de Lucy Knisley, l'autora supervendes del The New York Times tracta sobre la família i la pertinença. Lucy Knisley dona vida a una història inspirada en la seva pròpia infància i en un viatge increïble d'amigues, de germanes i de llars inversemblants.

La Jen, la protagonista, està acostumada a aconseguir allò que vol. Així que el fet d'haver de deixar la ciutat i anar-se'n a viure a un lloc nou i tractar amb germanastres, no hauria de se cap problema per a ella. La Jen, però, no volia marxar de la ciutat. No volia mudar-se a una granja amb la seva mare i la nova parella de la mare. No volia deixar les seves amistats ni el seu pare. Però, sobretot, el que no volia la Jen era tenir noves "germanes": l'Andy i la Reese. La Jen haurà de batallar amb les seves pròpies inseguretats sobre la seva nova família i el lloc que ella ocupa.


Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada