27 d’agost 2022

Novetats de setembre de Finestres: Dins la sala dels miralls i Taller d'interpretació

Després de les vacances estiuenques, Editorial Finestres inicia el curs amb dues novetats per aquest setembre. La primera és  Dins la sala dels miralls, de Liv Strömquist, i la segona novetat és Taller d'interpretació de Nick Drnaso.

A la venda el 7 de setembre!


Dins la sala dels miralls, de Liv Strömquist
Traducció de Carolina Moreno Tena
Cartoné - 168 pàgines - 17 x 24 cm - Color
ISBN: 978-84-124261-8-2
19,90 €


Temes: amor propi, bellesa, Feminismes, identitat

Liv Strömquist reflexiona sobre com d’obsessionats estem amb la bellesa física.
Com és possible que la sensualitat s’hagi convertit en una forma de competència?
Per què hem decidit comunicar-nos i narrar les nostres vides a través d’imatges a Instagram?
A Dins la sala dels miralls, Liv Strömquist analitza l'ideal de bellesa femenina contemporani i dissecciona els motius de l'èxit de la influencer Kylie Jenner, evoca el mite bíblic de Jacob, Raquel i Lia o les obsessions de l'emperadriu Sissi, s'atura en la famosa darrera sessió fotogràfica de Marilyn Monroe i analitza el personatge de la madrastra de Blancaneu.
I tot ben amanit amb les reflexions de Byung-Chul Han, Eva Illouz i Susan Sontag, entre d’altres.


A la venda el 14 de setembre!


Taller d'interpretació, de Nick Drnaso
Traducció de Montse Meneses
Cartoné - 256 pàgines - 21,6 x 25,1 cm - Color
ISBN: 978-84-124261-7-5
29 €

Temes: ansietat, societat, solitud

A Taller d’interpretació, Nick Drnaso crea un mosaic de desconnexió, desconfiança i manipulació. Deu desconeguts es reuneixen sota la tutela de John Smith, un professor misteriós i moralment qüestionable. Aquest grup d'inadaptats tenen una cosa en comú: no encaixen en el seu entorn i estan desesperats per aconseguir un canvi.

Una parella que veu el seu matrimoni morir d’avorriment a foc lent. Una mare soltera, el fill de la qual mostra signes inquietants de malaltia mental. Una dona peculiar amb pocs amics, o cap, i que només la seva humil feina la manté connectada amb la realitat. Un model de nu, còmode en el seu cos i preparat per a un repte creatiu. Una àvia preocupada i la seva neta adulta; un treballador i gimnasta descomunal, un fisioterapeuta; i un expresidiari.

Amb un neguit creixent, la classe s'endinsa cada vegada més en lliçons a mesura que el procés exigeix una major entrega. Quan la línia entre la vida real i la imaginació comença a esvair-se, les pors i els desitjos més profunds del grup queden al descobert.

Drnaso, Guanyador del LA Times Book Prize i tres vegades nominat als Ignatz Awards, explora amb Taller d’interpretació les tensions entre allò que aparentem de cara a la galeria i allò que som de debò, en aquest inquietant viatge americà.


Font: Todos Tus Libros (Sala miralls i Taller), Amazon (Sala miralls i Taller)

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada