04 de gener 2022

Novetat de gener d'Astronave: El club dels amics 2

Com a novetat de gener d'Editorial Astronave, segell de literatura infantil, juvenil i crossover de Norma Editorial, treu el segon àlbum d'El club dels amics de na Sophie Guerrive.


  A la venda el 14 de gener!


El club dels amics 2, de Sophie Guerrive
Còmic infantil
A partir de sis anys 
Cartoné - 64 pàgines - 17 x 23 cm - Color
ISBN: 978-84-679-4869-1
14,95 €

Segueix les petites aventures d'en Crocus, en Tulipà i na Violeta!

Quan ets part del club dels amics, qualsevol esdeveniment es torna una aventura. Fins i tot un petit xàfec es converteix en un diluvi! El Tulipà, el Crocus i la Violeta s'enfronten a les gegantines onades sense por. I encara que estan lluny de casa i de la mare, els tres amics continuaran junts, aprendran a construir una cabana, a volar, a escalar muntanyes... i a fer-se grans!

Sophie Guerrive (Marsella, 1983) va estudiar a la Universitat d'Aix en Provence, i posteriorment a l'Escola d'Arts Decoratives d'Estrasburg. Influenciada per còmics com Peanuts o Mafalda, el seu estil s'ha desenvolupat en una línia minimalista, i els seus guions han adoptat un humor senzill i absurd ple de candidesa.


  • Millor còmic infantil del Festival d'Angulema 2021
  • Una nova col·lecció de còmic infantil ideal per a primers lectors.
  • Els DIVERTITS I SENZILLS DIÀLEGS converteixen aquest títol en la millor opció per iniciar els més petits en el món del còmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada