01 de gener 2022

Sarah's Scribbles: De professió: rareta

Títol: Sarah's Scribbles: De professió: rareta
Títol original: Oddball: A "Sarah's Scribbles" collection
Autora: Sarah Andersen
Traducció per: Alena Pons
Publicat per: Bridge Books, novembre de 2021
Format: Cartoné - 16,5 x 20,2 cm - 120 pàgines - B/N
Preu: 14,90€



Aquest passat novembre ens va arribar a mans de Bridge Books el quart llibre recopilatori de les vinyetes de la Sarah Andersen sota el nom De professió: rareta.

Igual que als llibres anteriors, les vinyetes relaten amb humor aspectes de la vida real, com passar els dies sense fer res de productiu, com passar-se el dia ben escarxofat, mirant sèries o bé enganxat a les xarxes social, les modes que hi ha com els mems que circulen amunt i avall.

No hi falten tampoc vinyetes que fan referència a la sociabilitat o bé a aquelles dedicades als aspectes pròpiament femenins. No hi faltaran aspectes de la seva vida laboral i els gargots relacionats amb els animals de companyia, especialment gats i gossos. 

També trobarem vinyetes que reflecteixen les diferencies generacionals entre millennials, boomers i altres paraules estranyes. I el tema estrella d'aquests dos últims anys, la pandèmia, també l'ha dibuixat. I com petit extra al final del llibre hi una pàgina amb adhesius.

Sense dubte la publicació dels seus cinc llibres, els quatre de Sarah's Scribbles i el d'Ullals, han han anat incrementant la seva popularitat. A hores d'ara, al Twitter té més de 889.000 seguidors, al Facebook ha passat dels 2.900.000 seguidors, i a Instagram, que encara no l'havia comptabilitzat, en té més de 3.883.000. Una autora que amb les seves vinyetes aconsegueix reflectir senzillament molts aspectes de la nostra vida quotidiana. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada