04 de gener 2022

Senyera Studios: Els herois catalans desperten!

El passat desembre vam anunciar la publicació del primer número de Capità Catalunya, un nou superheroi català per part de Senyera Studios. Hem pogut parlar amb en Humbe, el guionista, per conèixer millor tot el que hi ha darrere d'aquesta obra. 

Els herois catalans desperten! és una història formada per quatre títols o sèries independents però que alhora s'entrellacen entre ells. Això vol dir que tot i que es poden llegir independentment, alguns aspectes caldrà haver-los llegit en els altre títols per entendre'ls. El que sí que cal llegir per entendre-ho tot és el primer número de Capità Catalunya.


Les quatre parts o sèries d'Els herois catalans desperten són:

  • La primera part o sèrie és Capità Catalunya, el qual el seu primer número va sortir al passat desembre.
  • La segona part o sèrie és Les Quatre Barres, el seu primer número el 21 de gener.
  • La tercera part o sèrie és Els Llegendaris, sortint el seu primer número el 21 de febrer.
  • La segona sèrie o part és Els poderosos Balears, sortint el seu primer número el 21 de març.


Estem parlant d'un projecte llarg i ambiciós, format per diferents onades tal com ell ens ha dit. La primera onada constarà de 5 números per cada títol, i s'espera que hi hagi 4 onades en total, i que seguirem atentament.

També us recordem les seves xarxes socials:
Instagram, Twitter i Facebook
 

Sinopsi:
Hi ha superherois per tot el món excepte als Països Catalans i no se sap per què. D'acord amb la Llei de la Naturalesa hi hauria d'haver almenys un superheroi per a cada cultura i cada llengua. Una superheroïna estatunidenca, la Mestra, comença a investigar el perquè d'aquest misteri. Aquest fet provocarà uns esdeveniments que crearan el Capità Catalunya, ell desencadenarà uns successos que atorgaran poders a més catalans. Seran tants els catalans amb poders que la Mestra necessitarà l'ajuda d'altres superherois d'arreu amb experiència per poder ajudar els superherois catalans a controlar els seus nos poders. Així, superherois de la resta del món vindran a ajudar els novells superherois catalans, que esdevindran origen de multes llegendes catalanes. Però el misteri de per què els superherois catalans estaven adormits continuarà, i involucrarà la mitologia catalana. Quan se n'esbrini el motiu, provocarà un impacte tal que modificarà no només l'Univers dels catalans, sinó també el de la resta del món.


Us indiquem també allà on podeu comprar-los:

A Barcelona es podran comprar a:
1. Continuarà còmics
2. El Rey de la Màgia
3. Llibreria Universal
4. El Catalago del Còmic

Fora de Barcelona:
1. Vic - Llibreria Kritik
2. Girona - Llibreria 22
3. Sort - Llibreria Solé
4. Tarragona - Llibreria La Capona
5. Lleida - Serie B Còmics
6. Miravet - Estanc d’Eva
7. Tortosa - La 2 de Viladrich
8. Terrassa - Nikochan Còmics.
9. Reus - Terra de Còmic.
10. Figueres - Llibreria Bookman
11. Mallorca - Univers del Còmic.
12. Menorca - Llibreria Pau.
13. Menorca - Llibreria La Catalana.

1 comentari:

  1. Hola, tinc una botiga de regals i papereria a Tossa de Mar, vulldria poder vendre el cómic del Capità Catalunya. Botiga Acuario. antonyitomd89@gmail.com

    ResponElimina