19 de gener 2022

Convocats els premis València i València Nova de 2022

Ja està obert el termini de presentació de les obres als premis València i València Nova 2022 que convoca la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació, i finalitzarà l’1 de març de 2022 a les 11 hores (Espanya peninsular).


La tramitació i presentació de la sol·licitud de participació es realitzarà únicament per mitjans electrònics des de seu electrònica de la Diputació de València www.sede.dival.es, a través del tràmit específic habilitat a aquest efecte, i es realitzarà exclusivament mitjançant formulari emplenat electrònicament, no admetent-se els formularis emplenats d'una altra forma.

Els dubtes i consultes sobre la participació només s'atendran per correu electrònic en la següent adreça: premis.valencia@dival.es. Les incidències de tramitació electrònica relacionades amb qüestions tècnic-informàtiques de la seu electrònica s'atendran mitjançant el correu: labatliarespon@dival.es i a través del telèfon +34 963882525.

Els diferents jurats, formats per persones de reconegut prestigi i trajectòria es reuniran per deliberar i emetre veredicte el 26 de maig, presidits, amb veu però sense vot, per la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó.

La concessió dels guardons comporta la publicació de l’obra i un premi en metàl·lic de 13.000 euros en les modalitats de narrativa i assaig, de 9.000 euros en les de poesia i de 12.000 euros en la de novel·la gràfica. Pel que fa a la categoria de València Nova, els premis, a més de la publicació de l’obra són de 75.000 euros en narrativa i assaig i 5.000 euros en poesia.

Inscripció telemàtica

Convocatòria


Fonts: Alfons el Magnànim Enllaç 1 i Enllaç 2


Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada