20 de gener 2022

Novetats de Camacuc: Núm. 308 de la revista i el còmic Feminismes

Edicions Camacuc a finals de l'any passat van ser guardonats amb el Premi a millor revista de 2021 a la Nit de les Revistes i la Premsa en Català d'APPEC. En aquest primer mes de 2022, es fan saber les seves primeres novetats: el número 308 de la seva revista pels mesos de gener i febrer i el còmic Feminismes.



Feminismes, de Zoraida Zaro Soto, May Aramaki, Mar Silvestre, Galletamaria, Xulia Vicente, Lorena Mínguez, Julia Cejas, Núria Tamarit, Paula Zorite, Ana Oncina
Color

19,23 €

Més informació al següent enllaç



“El feminisme és un conjunt de corrents de pensament, de pràctiques quotidianes i de moviments populars i polítics que lluiten per eradicació del patriarcat.

Pretén construir un món equitatiu en què les relacions socials estiguen lliures de qualsevol mena d’opressió”.

Aquestes frases són el començament d’un còmic dedicat a la lluita per la conquesta de la dignitat humana.

Us ajudem a descobrir els feminismes i la realitat social de la mà d’aquestes fantàstiques historietes. Deu autores per a tretze històries que il·lustren i descriuen amb mestria el feminisme i la seua història.

Còmic per a tots els públics però adreçat principalment als/les adolescents on descobriran com el feminisme és necessari per avançar cap un món més humà, lliure i feliç.

Aquesta lectura ajuda a crear valors d’igualtat, respecte, estima i solidaritat, i és un material indispensable i necessari per a fer més visible la lluita pels drets humans.

El coneixement és el camí de la pau.

A més a més, gaudireu de la seua lectura amb l’humor omnipresent de tots els còmics de Camacuc.

Serviu-vos d’aquestes píndoles per ampliar el vostre criteri i portar a debat aquests continguts. Encara avui hi ha molt de desconeixement sobre el feminisme i és per tant quasi obligatori que li dediquem una lectura com aquesta i un esforç per compartir-la.

 

“Un còmic imprescindible per a iniciar-se en els feminismes (i en la memòria feminista) de forma entretinguda i per a tots els públics”.

Formigues Lilies Coop. V.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada