01 de setembre 2021

Novetat de setembre d'Ooso: Kamen Rider vol. 2

El passat divendres, Ooso Comics va activar la pre-order o prevenda del segon volum de Kamen Rider  que estarà disponible fins el 20 de setembre de 2021. Com en casos anteriors, a partir d'aquesta data, s'aniran fent els enviaments. Enguany el manga d'en Shôtarô Ishinomori celebra els seu 50è aniversari.

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48 h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.
 
El volum anirà acompanyat d'extres que s'anunciaran pròximament i que són exclusius només pel període de la pre-order. Passat el període de la pre-order els exemplars no aniran amb els extres.Kamen Rider vol. 2 de 3, de Shòtarô Ishinomori
Rústic amb sobrecobertes - 272 pàgines - 120 x 170 mm - B/N
ISBN: 978-84-1217-693-3
10 €
“El pilot emmascarat torna en aquest segon volum per seguir meravellant-nos amb una manga ple d'acció, dissenys espaterrants i una lliçó magistral del mestre SHOTARO ISHInoMORI sobre com s’han de reflectir les aventures d'un superheroi en un manga”. Oriol Estrada Rangil (@capitanurias)

“Kamen Rider és avui dia tota una icona de la cultura popular japonesa i un dels responsables de la cultura de superherois pròpia del Japó” “A través d’aquest manga que tens a les mans pots començar a endinsar-te en el fabulós món dels henshin heroes de la mà del millor guia possible: ISHInoMORI SHOTARO” Oriol Estrada Rangil (@capitanurias)

Takeshi Hongô, pilot de motos professional, és segrestat per la malvada organització Shocker. Aquesta tria candidats per un físic i intel·lecte elevats i els converteix en poderosos i servils cíborgs. Durant el procés de transformació i just abans de la rentada de cervell, les instal·lacions es queden sense energia a causa d’un llamp. Un científic, penedit, ajuda a en Hongô a escapar. L’organització Shocker els persegueix utilitzant a una sèrie de monstres. Takeshi Hongô degut a la seva transformació incompleta pot convertir-se en l’intrèpid Kamen Rider, i jura lluitar contra la malvada organització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada