27 d’agost 2021

Novetats de setembre de Base: Els infants de la Resistència vol. 7 i l'Escape Game

Per aquest pròxim mes de setembre, Editorial Base treu Els infants de la Resistència per partida doble. Per una banda tenim el setè àlbum titulat Caiguts del cel, i per altra banda l'Escape Game de la sèrie titulat L'evasió de l'aviador anglès.

A la venda el 7 de setembre!

 

Els infants de la Resistència 7. Caiguts del cel, de Benoît Ers i Vincent Dugomier
Cartoné - 22 x 29,5 cm - 56 pàgines - Color
 ISBN: 978-84-18434-89-1
14 €

Un còmic d'aventures ambientat en l'ocupació nazi de França guardonat al prestigiós Festival Internacional del Còmic d'Angouleme. Més de 500.000 exemplars venuts a tot Europa.

A finals d’abril de 1943, un bombarder aliat s’estavella prop de Pontain l’Écluse i els alemanys en busquen els supervivents. Qui al poble s’ha arriscat a acollir els aviadors? Com trobar-los i ajudar-los a tornar a Londres? El Linx haurà d’actuar i estar a l’altura de la Resistència que, per tot França, està unint-se al voltant d’un gran projecte: el Consell Nacional de la Resistència.

Aconseguiran els nostres tres herois trobar els aviadors anglesos abans que les tropes alemanyes?

  

Els infants de la Resistència. L'Escape Game: L'evasió de l'aviador anglès!, de Rémi Prieur i  Mélanie Vives. Basat en la sèrie de Benoît Ers i Vincent Dugomier
Cartoné - 22 x 29,5 cm - 48 pàgines - Color
ISBN: 978-84-18434-83-9
14 €


La missió:
Troba i amaga l’aviador aliat sense que et descobreixin els soldats alemanys. Quan estigui en un lloc segur, hauràs d’ajudar-lo a tornar cap a Anglaterra!

Som en plena Segona Guerra Mundial i tu decideixes entrar a la Resistència al costat d’en François, l’Eusèbe i la Lisa! Coneguts amb el pseudònim de Linx, els tres adolescents encadenen les missions per lluitar contra l’invasor nazi i recuperar una França lliure.
 
Aquest llibre inclou:
 
• Una sèrie d’enigmes que posaran a prova la teva lògica, el teu sentit d’observació i el teu esperit de deducció.
• Un joc d’eines per ajudar-te en la teva missió.
• Pistes i solucions que, en cas de dubte, podran ajudar-te a avançar.

 

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada