26 d’agost 2021

Novetat de setembre d'Astronave: Les germanes Grémillet 2. Els amors de la Cassiopea

Com a novetat del mes de setembre d'Editorial Astronave, segell de literatura infantil, juvenil i crossover de Norma Editorial, treu el segon àlbum de Les germanes Grémillet titulat Els amors de la Cassiopea.

A la venda el 2 de setembre!
 


Les germanes Grémillet 2. Els amors de la Cassiopea, de Giovanni di Gregorio i Alessandro Barbucci
Còmic
A partir de nou anys  
Cartoné - 72 pàgines - 21,2 x 28,2 cm - Color
ISBN: 978-84-679-4696-3
16,95 €

 

Ja han arribat les vacances d'estiu! Com cada any, la Sarah, la Cassiopea i la Lucille van al poble on viu la seva àvia. Allà retrobaran la tranquil·litat del camp, els amics de sempre i... un fantasma!


Una presència inquietant flota sobre les ruïnes que hi ha vora del llac. D'on prové? Quin és el seu secret? I perquè toca la campana de l'antiga església? Descobrir-ho serà la nova missió del club de les tres germanes!

Però per desxifrar el misteri, hauran de viatjar en el temps, trobar-se amb donzelles i cavallers, i enfrontar-se als mals d'amor del present i del passat, a camps de blat i a cartes que mai van enviar-se...

Alessandro Barbucci és il·lustrador, conceptista, dissenyador de personatges, professor, dibuixant, i autor de còmics, entre els quals destaquen l'emblemàtica sèrie de còmics juvenil W.I.T.C.H. o Sky Doll.

Giovanni Di Gregorio és autor de novel·les gràfiques i còmics, amb més de 100 àlbums publicats. També ha col·laborat en sèries d'animació i videojocs de ressò internacional. És professor de guió a l'Escola Joso de Barcelona.

 

 

Font: Astronave PDF

 Informació aportada per Jaume Tugores


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada