26 d’agost 2021

Novetats de setembre de Mamut: "Ofelia, a menjar!" i "En Kuma Orso i la Mia"

Per aquest pròxim mes de setembre, Mamut Còmics ens porta un còmic de la seva col·lecció Mamut 3+: Ofelia, a menjar!, de Maxi Luchini, i un còmic de Mamut 6+, En Kuma Orso i la Mia, de Luana Vergari i Yumi Maeno.


A la venda el 6 de setembre!


Ofelia, a menjar!, de Maxi Luchini

Col·lecció Mamut 3+
Cartoné amb puntes rodones - 40 pàgines - 19 x 26 cm - Color
ISBN: 978-84-18101-27-4
13 €

Ofelia és una nena que viu en temps prehistòrics. Com els seus avantpassats, el seu pare és un gran caçador i no entén perquè la seva filla no vol menjar més carn. Però ella no pensa menjar més animals, atès que els considera els seus amics. Un compromís és inevitable. Després d'enfadar-se l'u amb l'altre, cadascun surt per separat a la recerca d'aliments que puguin plaer a l'altre. Però les seves faltes d'experiències els posaran en perill.En Kuma Orso i la Mia, de Luana Vergari i Yumi Maeno
Col·lecció Mamut 6+

Rústic cosit amb puntes rodones - 48 pàgines - 19 x 26 cm - Color

ISBN:
978-84-18101-60-1
10€


Diuen que els éssers humans no poden entrar al Bosc d'Or... Aleshores, qui és la nena eixerida a qui en Kuma Orso acaba de conèixer? És la Mia, una barreja de bon humor i d'idees estrambòtiques!

A partir d'aquest moment, la vida d'en Kuma i d'en Red, en PigPig i la Lady, els seus amics, no tornarà a ser mai més la mateixa.

Et donem la benvinguda a unes aventures divertides, plenes de tendresa, i a una història d'amistat dolça i secreta.
Font:  UDL Ofelia i Kuma Orso i Mia

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada