31 de maig 2021

Novetat de juny d'Astronave: El club dels amics

Com a novetat del mes de juny d'Editorial Astronave, segell de literatura infantil, juvenil i crossover de Norma Editorial, treu el primer àlbum d'El club dels amics de na Sophie Guerrive.


  A la venda el 10 de juny!


El club dels amics 1, de Sophie Guerrive
Còmic infantil
A partir de tres anys 
Cartoné - 56 pàgines - 17 x 23 cm - Color
ISBN: 978-84-679-4626-0
14,95 €


Acompanya en Crocus, en Tulipà i na Violeta en la major aventura de totes: l'amistat!

En Crocus la serp es fa gran i ha de marxar del pantà, així que, després d'abraçar a la seva mare i dir-li adéu, decideix marxar en una nova aventura. Pel camí trobarà aglans, pomes i també un amic, l'ós Tulipà. Junts, l'hivern no serà tan fred i el monstre maleducat no serà tan terrorífic. Quan coneixen a l'ocell Violeta, aquesta els proposa una gran idea: crear un club... El club dels amics!

Sophie Guerrive (Marsella, 1983) va estudiar a la Universitat d'Ais de Provença, i posteriorment a l'Escola d'Arts Decoratives d'Estrasburg. Influenciada per obres com Peanuts o Mafalda, el seu estil s'ha desenvolupat en una línia minimalista, i els seus guions han adoptat un humor senzill i absurd ple de candidesa.

  • Millor còmic infantil del Festival d'Angulema 2021
  • Una nova col·lecció de còmic infantil ideal per a primers lectors.
  • UN DELICIÓS CÒMIC INFANTIL d'estil minimalista que recorda a clàssics com Calvin & Hobbes.
  • Els DIVERTITS I SENZILLS DIÀLEGS converteixen aquest títol en la millor opció per iniciar els més petits en el món del còmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada