29 de maig 2021

Novetats de juny de Bromera: Lluny de Roma i El cor dels ibers

Per aquest pròxim mes de juny, Bromera treu dos nous títols de la col·lecció Àmbits, en la qual es combina narració i còmic. Els títols són Lluny de Roma i El cor dels ibers. La il·lustradora dels dos títols és na Mar Silvestre i els guionistes són en Pasqual Alapont i na Teresa Broseta, respectivament.



A la venda el 8 de juny!


Lluny de Roma, de Pasqual Alapont i Mar Silvestre

Col·lecció Àmbit núm. 2
Cartoné  - 144 pàgines - 15 x 22,2 cm - color
ISBN: 9978-84-1358-168-2
11,95 €


Durant el mandat de l’emperador Claudi, la ciutat de Saguntum inaugura el seu portentós teatre. Per a l’estrena, durant les fes-tes Saturnals, es contracta una companyia de... la mateixa capital de l’imperi! Vitalis, un esclau de la família de Lucius Baebo, s’ocuparà dels preparatius, però una conspiració es posa en marxa i amenaça amb tenyir de sang la celebració.







El cor dels ibers, de Teresa Broseta i Mar Silvestre

Col·lecció Àmbit núm. 3
Cartoné  - 144 pàgines - 15 x 22,2 cm - color
ISBN: 978-84-1358-169-9
11,95 €

L’ombra de la desgràcia plana sobre la ciutat ibera d’Illici. La població creu que els déus estan ofesos i els ofereixen un sacrifici humà: l’última criatura nascuda a la ciutat. La sacerdotessa Neitin s’hi oposa i fuig amb el xiquet i els seus pares. En la fugida, Neitin s’assabenta que els enemics d’Illici volen atacar la ciutat. Davant d’això, decideix retornar i avisar els seus antics veïns.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada