24 de març 2021

Novetat d'abril d'Astiberri: Avni 2

Aquest abril arriba el sisè còmic de la línia infantil i juvenil de còmic d'Astiberri: sent la segona entrega d'Avni, titulat Un supercompany! de Romain Pujol i Vincent Caut.

 
A la venda l'1 d'abril!

 
 
Avni 2: Un supercompany!,  de Romain Pujol i Vincent Caut
Col·lecció Txikiberri
Rústic amb solapes - 64 pàgines - 17 x 21,5 cm - Color
ISBN: 978-84-18215-43-8
10 €


 


Bambú, l’amic inseparable; Cara, l’admiradora; Kyle, el pinxo… Vam descobrir el món de l’Avni, el nou alumne de l’escola primària d’Animalia, en Animal Veritablement no identificat (Astiberri, 2020). 

Ara arriben nous gags en aquest segon volum de les seves aventures, que llueix una coberta vermella, com les cartes Monstrofun, i que de nou inclou una doble pàgina final amb jocs. Aquest nen tan especial és molt estimat entre els seus nous companys, encara que desperta l’enveja d’alguns d’ells i atemoreix una mica la nova alumna: la tigressa Kathy. Per descomptat no deixa a ningú indiferent i els seus amics li consideren una mica com un superheroi. És veritat que té superpoders, i no són pocs! Però l’Avni no sembla ser un justicier com els de la tele, els seus companys de pati el veuen més aviat com un superamic.

 

“Em declaro fan absoluta d’aquest petit personatge blau capaç de canviar de color o estirar-se com un xiclet. Genial, superrecomanable. Però amb un 10, a més”.

Anika entre libros

“Una alenada d’aire fresc en el còmic per petits lectors!”

Canal Lector

“No només és molt divertit, sinó que també és extraordinàriament educatiu, ja que a més de servir perquè els nens comencin a llegir, també els hi ensenyarà coses tan importants com el respecte a la diferència, a distingir i combatre el bullying o la importància de l’amistat”.

Jesús Jiménez, RTVE.es

“Un cant a la singularitat”.

El Día de Córdoba

“Emmarcat dins l’àmbit de la tira clàssica, amb una capacitat impressionant per sorprendre a petits i grans, Avni promet i molt”.

Trece millones de naves


 
 
Font: Astiberri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada