25 de març 2021

L'Ajuntament de Calldetenes convoca la 27a edició del Premi Co, Co, Còmics!

L'Ajuntament de Calldetenes obre la nova convocatòria dels Premis Literaris de Calldetenes, arribant a la 42a edició del certamen. La convocatòria inclou el 27è Premi Co, Co, Còmics! amb el propòsit de premiar tres obres: una en categoria infantil (fins a 14 anys), una en categoria d’adults, i el premi especial del jurat.

El termini per presentar les obres finalitza el dimecres 30 de juny, i es pot fer en format telemàtic en aquest mateix correu o en format paper a través del correu ordinari.

Els premis engloben tots els gèneres literaris: narrativa, poesia i teatre, així com la categoria dedicada al còmic, recuperada l’any passat. D’altra banda, també es convoquen els premis per a estudiants d’arreu dels Països Catalans. La convocatòria compta amb els guardons següents:

  • 42è Premi de novel·la Armand Quintana: dotat amb 3.000 € i la publicació de l’obra.
  • 42è Premi de poesia Jacint Verdaguer: dotat amb 3.000 € i la publicació de l’obra.
  • 14è Premi de teatre Lluís Solà i Sala: dotat amb 2.000 € i la publicació de l’obra.
  • 27è Premi Co, Co, Còmics: dotat amb 1.000 € per a adults i per al premi especial del jurat, i 500 € en categoria infantil.
  • 36è Premis literaris per a estudiants dels països catalans: dotats amb 1.120 € repartits en sis categories per franges d’edat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada