25 de març 2021

Novetat d'abril de La Casita Roja: La cerca de l'Albert

Per aquest abril, La Casita Roja Ediciones ens porta el còmic La cerca de l'Albert, la nova obra de l'extraordinària Isabelle Arsenault que ens ofereix una magnífica oda al poder de la lectura i la imaginació. 

És el segon volum de les Històries de Mile End, en que el seu primer volum és La cerca de la Collete, publicat el novembre de 2019.  


A la venda el 5 d'abril!La cerca de l'Albert, d'Isabelle Arsenault
A partir de 5 anys
Cartoné cosit amb sobrecoberta - 48 pàgines - 178 x 228 mm - Tres colors
ISBN: 978-84-121829-2-7
14,95 €


L'Albert només desitja una cosa: llegir amb calma i en silenci acomodat en el carreró del costat de casa seva. Però els seus petits veïns del barri de Mile End (entre ells, la Colette) no li posen gens fàcil. Tots volen jugar i el molesten fins que l'Albert es cansa i s'enfada molt, moltíssim. Com reaccionaran els seus amics?

Aquest és el segon volum de les Històries de Mile End, en les quals l'extraordinària Isabelle Arsenault, finalista dels Premis Andersen 2020 i nominada al XXI Premi Llibreter, aborda de nou les inquietuds infantils parlant-nos de l'emprenyament i el perdó, i alhora ens ofereix una intensa oda al silenci i al poder de la lectura i la imaginació.

 


Font: UDL

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada