08 de setembre 2020

Novetat de setembre de Beascoa: Aventura Total 4

Per aquest mes de setembre, Beascoa, segell editorial de Penguin Random House, continua amb Aventura Total, dels autors Òscar Julve i Jaume Copons, amb la publicació del quart número: Operació rescat


A la venda el 17 de setembre!

  
 
Aventura Total núm. 4  Operació rescat, d'Òscar Julve i Jaume Copons
A partir de 7 anys 
Rústic - 96 pàgines - 143 x 212 mm - Color
ISBN: 9788448855093
9,95€ 

L'Ulisses i la Lia s'apunten a Aventura Total, una extraescolar de l'escola que, tal com indica el seu nom, els portarà a una aventura total!

A l'escola de l'Ulisses i la Lia, els alumnes poden triar entre diverses extraescolars. Contra la seva voluntat, tots dos van cap a la classe d'Aventura Total amb el professor Hac, un vell estrany i esquerp. Però l'Ulisses i la Lia no saben que el professor amaga un secret i que estan a punt d'embarcar-se en una trepidant aventura.

Des que el Roxlo va ser capturat, l'Ulisses i la Lia només volen tornar a Eternia per rescatar-lo. El problema és que el professor H porta setmanes trastejant a la nau i sembla que la reparació va per llarg. Fins que un dia, la Lia ja no pot esperar més, puja a la nau i arrossega a l'Ulisses amb ella. En un tres i no res surten a tota velocitat cap a Eternia, a la recerca del Roxlo. Però el que no s'imaginen és que, després d'un aterratge una mica improvisat, els espera un llarg i dur viatge per terra, mar i aire. I és que Eternia està plena de sorpreses i encara els queden unes quantes per descobrir.




Informació aportada per Jaume Tugores

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada