18 de juny 2020

Novetat de juliol de Bridge: Book Love

Com a novetat del pròxim mes de juliol de còmic de Bridge, ens arriba Book Love de Debbie Tung. Inicialment la seva sortida estava prevista pel 19 de març però les circumstàncies sanitàries van obligar el seu ajornament. Finalment sortirà el 2 de juliol.A la venda el 2 de juliol!Book Love, de Debbie Tung
Cartoné - 144 pàgines - 17,5 x 21 cm - B/N
ISBN: 9788416670796
14,90 €Book Love és una obra feta a mida pels bibliòfils amants el te, addictes a l'olor de les pàgines i compradors compulsius de llibres. Les vinyetes de Debbie Tung són molt divertides i recognoscible, i les situacions i hàbits dels amants de la lectura que ella plasma en els seus còmics sempre arranquen alguna riallada. Book Love és el llibre de regal perfecte per fer-li saber a qualsevol amant dels llibres que l'entens i el valores.

Per Debbie Tung, l'administradora de l'Instagram @wheresmybubble, amb més de 55.000 seguidors. Una obra que capta amb exactitud què se sent quan estàs completament enamorat dels llibres de tapa dura. I dels de tapa tova! I dels ebooks! I de les llibreries! I de les biblioteques!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada