19 de juny 2020

Novetats de juny de Takatuka: Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento vols. 1, 2 i 3

Com a novetat del mes de juny de Takatuka, ens arriba els tres volums de  Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento de Juan Feliu Sastre. Cada volum inclou dos aventures, sent llibres reversibles.


Ja a la venda!
Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento 1
A partir de 5 anys
Takatuka Còmic
A partir de set anys  
Rústic - 48 pàgines - 15 x 15 cm - Color
ISBN: 978-84-17383-66-4
4,5 €



N'Esteisi i el millor lloc de la classe

El primer dia del curs n’Esteisi arriba l’última a l’escola. Li toca seure en el pitjor lloc de la classe, lluny de la seva amiga Chelsi. Les nenes dolentes se’n riuen, però n’Esteisi té un pla. Amb l’ajuda de la família del seu amic Pimiento aconseguirà seure allà on vol.

N'Esteisi no es vol dutxar

El dissabte és el millor dia de la setmana, pensa n’Esteisi. No hi ha col·le i té temps de fer les coses que li agraden. Però passa una gran desgràcia: li toca dutxa, i amb cap i tot! Les seves germanes se’n riuen, però ella té una gran idea per no haver de passar per la dutxa.

Dues aventures fantàstiques i hilarants de n’Esteisi i Pimiento, un poni parlant de les Muntanyes Planes el Nord, en un llibre reversible!

Descarrega't el primer capítol!
Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento 2
A partir de 5 anys 
Takatuka Còmic
Rústic - 48 pàgines - 15 x 15 cm - Color
ISBN: 978-84-17383-68-8
4,5 €




N’Esteisi va a la platja

És el primer dia de platja i n’Esteisi tria els seus maneguets preferits. A la platja, les nenes dolentes se’n riuen d’ella perquè encara no sap nedar. Però després d’anar a Cals Xinos, amb el seu fidel amic, en Pimiento, deixarà a les altres nenes bocabadades.

N’Esteisi es fa pipí al llit

Quan n’Esteisi es desperta, s’adona que s’ha fet pipí al llit. Les seves germanes se’n riuen. La pobre Estesisi se sent la nena més infeliç del món, però només per una estona: té una idea genial per riure de les seves germanes.

Dues aventures fantàstiques i hilarants de n’Esteisi i el seu fidel amic Pimiento, un poni parlant de les Muntanyes Planes del Nord, en un llibre reversible!


La increïble història dels ponis parlants de les Muntanyes Planes del Nord i N’Esteisi té polls, de Juan Feliu Sastre
Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento 3
A partir de 5 anys 
Takatuka Còmic
Rústic - 48 pàgines - 15 x 15 cm - Color
ISBN: 978-84-17383-70-1
4,5 €



La increïble història dels ponis parlants de les Muntanyes Planes del Nord

En Pimiento li explica a n’Esteisi per què els ponis de la seva raça són els únics animals capaços de parlar. Tot va començar amb una ràdio que uns excursionistes van deixar abandonada en mig d’un prat.

N’Esteisi té polls

Quan arriba a l’escola, la mestra avisa n’Esteisi que té polls i les nenes dolentes de la classe se’n riuen. La seva amiga Chelsi li recomana anar a una farmàcia, però com que el remei no funciona, la nena decideix anar a Cals Xinos.

Dues aventures fantàstiques i hilarants de n’Esteisi i en Pimiento, un poni parlant de les Muntanyes Planes el Nord, en un llibre reversible!




Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada