17 de juny 2020

Novetat de juny de Salvat-Bruixola: Astèrix. Les veritats explicades

Salvat-Bruixola, ja ha posat a la venda Astèrix. Les veritats explicades, tal com està difonen per les seves xarxes (Twitter, Facebook), i així ens ho han confirmat. El llibre ofereix una forma humorística d'identificar els anacronismes, les bromes i les informacions històriques, reals, inventades o astutament esbiaixades dels autors d'Astèrix. És del mateix estil del ja publicat Astèrix. Les expressions llatines explicades.

Ja a la venda!Astèrix. Les veritats explicades explicades, de Bernard-Pierre Molin (autor), Goscinny (autor original) i Uderzo (autor original).
Cartoné - 160 pàgines - 15,5 x 22 cm - Color
ISBN: 978-84-696-2865-2
14,90 €

No sempre és fàcil separar el que és vertader del que és fals en la història antiga. Tanmateix, aquest és el propòsit d'aquesta petita obra sobre els gals que pretén ensenyar divertint.

Sense voler fer la competència a arqueòlegs i historiadors, que avancen contínuament en les seves investigacions, aquest llibre ofereix una forma humorística d'identificar els anacronismes, les bromes i les informacions històriques, reals, inventades o astutament esbiaixades dels autors d'Astèrix. Els gals menjaven tres senglars al dia? Transportaven el seu líder a sobre d'un escut? Els romans passaven l'estona a les termes o al teatre i s'afartaven a les orgies? Cada vinyeta de les aventures d'Astèrix obre una pàgina d'història. Algunes són exactes, d'altres plausibles, la majoria molt imaginatives, però tot sovint d'allò més divertides.


Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada