17 de febrer 2020

Novetats de febrer de Barcanova: "No és Jack i la mongetera màgica" i "No és Hansel i Gretel"

Per aquest proper mes de febrer, Barcanova publicarà publicarà els dos llibres que hi ha de moment de la col·lecció "No és un conte de fades" (It's not a Fairy Tale) dels autors Josh FunkEdwardian Taylor. Aquests llibres són No és Jack i la mongetera màgica i No és Hansel i Gretel. Com d'altres obres que hem mencionat, també és una barreja entre còmic i àlbum il·lustrat.

Aquest febrer a més sortirà el tercer llibre d'aquesta col·lecció titulat It's no Little Red Ridding Hood, és a dir "No és la Captuxeta Vermella".

  A la venda el 27 de febrer:


No és Jack i la mongetera màgica, de Josh Funk i Edwardian Taylor
Infantil +6 anys 
40 pàgines - 21,5 x 28 mm - Color
ISBN: 978-84-489-5184-9
12€ 

En Jack pensa que el narrador de la seva història NO és gaire simpàtic. Quan li diu que ha d'intercanviar la seva adorable vaca per unes mongetes màgiques, llençar les mongetes per la finestra, grimpar, d'un dia per l'altre, per la planta que creix i robar una gallina a un gegant, decideix que ja està bé. És hora de canviar el rumb de la història. Descobreix, en aquest llibre, la sireneta, els tres porquets i altres personatges de conte.



   


No és Hansel i Gretel, de Josh Funk i Edwardian Taylor
Infantil +6 anys 
40 pàgines - 21,5 x 28 mm - Color
ISBN: 978-84-489-5185-6
12€ 


Ni en Hansel ni la Gretel NO volen escoltar el narrador de la seva història. En Hansel no voldrà deixar, per res del món, engrunes de pa en el camí mentre hi hagi gent que passa fam! I la Gretel vol aclarir les coses d'una vegada per sempre: Si ella és tan important com el seu germà, per què el títol del conte no és «Gretel i Hansel»? Ha arribat l'hora que aquests dos germans, una mica entremaliats, PRENGUIN LES SEVES PRÒPIES DECISIONS en la història.





Informació aportada per Jaume Tugores  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada