08 d’octubre 2019

L'equip de One Piece Estampida presenta el llargmetratge al 25 Manga Barcelona

La 25ª edició del Manga Barcelona vesteix les seves millors gales i estén la catifa vermella per presentar el llargmetratge One Piece Estampida, la nova producció de Toei Animation protagonitzada per en Luffy i la tripulació dels Barrets de Palla, que arriba a les nostres pantalles el proper 15 de novembre de la mà de Selecta Visión. En aquesta ocasió serem testimonis d'una batalla campal entre pirates, mariners, els Set Senyors de la Guerra i l'Exèrcit Revolucionari, amb motiu del Festival dels Pirates. Per celebrar-ho, ens acompanyarà el dissenyador Masayuki Sato i els productors Hiroki Koyama i Hiroyuki Sakurada que ens explicaran tots els secrets de l'última aventura de One Piece.
 
L'EQUIP DE ONE PIECE ESTAMPIDA PRESENTA EL LLARGMETRATGE AL 25 MANGA BARCELONAHiroki Koyama és un reconegut productor de la indústria de l'anime que ha consolidat la seva carrera a Toei Animation. Es l’encarregat de l'assistència a la producció de la sèrie estrella de la televisió en aquests moments per a Toei Animation One Piece des de l'episodi 683 fins a l'actualitat. Ha format part també dels comitès de producció d'altres títols tan importants com Bola de Drac Z : Battle of Gods. Amb One Piece Estampida, Hiroki Koyama pren les regnes de la producció de l'última entrega cinematogràfica de One Piece que ja està arrasant entre els fans allà on s'estrena. Per la seva banda, Hiroyuki Sakurada (Tòquio, Japó. 1971) des que va començar a treballar el 1995 ha estat al càrrec de la producció de sèries de TV com Digimon, Saint Seiya Capítulo de Hades, Interstella 5555, GeGeGe no Kitarō i One Piece. El nostre tercer convidat és Masayuki Sato (Fukushima, Japó), és un respectat dissenyador de personatges d'animació que ha treballat en les pel·lícules de One Piece Strong World, Z i Gold. Entre els seus principals treballs es troben Baki the Grappler, Air Gear i Happiness Charge PreCure!. Aquests convidats realitzaran sessions de signatures a l'estand de Selecta Visión el divendres 1, dissabte 2 i diumenge 3 de novembre. Properament la companyia, a través de les seves xarxes socials, explicarà com participar en el sorteig de les signatures.

One Piece Estampida és la catorzena entrega cinematogràfica basada en el popular manga d’Eiichiro Oda i l'estrena va coincidir amb el 20 aniversari de la presentació de la sèrie a la televisió. La pel·lícula va batre el record d'espectadors en una estrena en el que va d'any al Japó, superant a Vengadores: Endgame. Si vols veure One Piece Estampida abans que ningú, el diumenge 3 de novembre a les 12:00h, a l'Auditori del 25 Manga Barcelona, podreu assistir a una exclusiva projecció del llargmetratge, amb la presència dels seus responsables.

Hiroki Koyama, Hiroyuki Sakurada i Masayuki Sato assistiran al 25 Manga Barcelona gràcies a la col·laboració de Selecta Visión.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada