11 d’octubre 2019

Novetats d'octubre de Base: Imbatible vol. 1 i Els Barrufets vol. 37

Per aquest mes d'octubre, Editorial Base treu dues novetats, sent una d'elles una estrena. Primerament tenim el primer àlbum d'Imbatible titulat Justícia i vegetals frescos. Aquesta nova sèrie, Imbattable en l'original, és d'en Pascal Jousselin, i de moment consta de dos volums. L'altra novetat és el trenta-seté àlbum de Els Barrufets titulat Els Barrufets i la màquina de somiar.


A la venda a partir del 23 d'octubre!


Cartoné i cosit - 21,5 x 28,5 cm- 48 pàgines - Color. 
ISBN: 978-84-17759-08-7
14€

Imbatible al rescat! L’únic i veritable heroi del còmic ja és aquí, allà i a tot arreu!

No és un superheroi normal. Té el poder de travessar el temps, l’espai... i la pàgina! Un poder que utilitzarà per frustrar els plans tortuosos dels dolents de tot el món! Però, com s’ho farà l’Imbatible? Serà un viatge salvatge, això segur...






Cartoné i cosit - 21,5 x 28,5 cm - 48 pàgines - Color. 
ISBN: 978-84-17759-37-7
14€

Una nova aventura dels Barrufets on la màgia i els somnis en són protagonistes!

Mentre els Barrufets recullen baies i bolets al bosc, tres d'ells desapareixen. Tornen tard a la nit, en un estat estrany. L'endemà es repeteix la mateixa situació, però ara ja són sis els Barrufets! El Barrufet de les Ulleres descobreix el misteri: en un arbre buit descobreixen una placa de cristall de roca que els permet, amb l'ajut de les ulleres, viure els seus somnis més salvatges. El Gran Barrufet pensa que és una trampa. Però en Gargamel no pot utilitzar aquesta màgia... si no és que ha trobat un còmplice més talentós!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada