07 d’octubre 2019

Aquest cap de setmana arriba el quart Giròcomic

El Girocòmic, la fira del còmic, el manga i l’entreteniment, torna a les carpes de la Devesa de Girona, en la seva quarta edició, els dies 12 i 13 d’octubre. Consolidant-se una edició més com un referent entre els seus seguidors, el Girocòmic obre les seves portes a antics i nous expositors: escoles, associacions, botigues especialitzades, llibreries, editorials.... i també a futurs professions del sector on es podran donar a conèixer ells i els seus treballs en l’espai “Artist Alley” (carreró d’artistes). 

A més, com a novetat, es presenta el Girocòmic Kids un indret pensat pels més menuts de la casa on podran gaudir d’activitats infantils i familiars, tallers o bé actuacions musicals.

Com en les anteriors edicions no hi faltaran desenes d’activitats programades: conferències, debats, tallers, projeccions de pel·lícules o exposicions. També a l’escenari principal s'hi veurà exhibicions de Idols i de cosplayers.

Entre els convidats d’enguany hi trobareu noms reconeguts del món clàssic editorial com nous il·lustradors que gràcies a les xarxes socials s’han fet un lloc a les cases de tots nosaltres.

S'entregarà un any més el premi Girocòmic 2019 en reconeixement a la trajectòria professional, que enguany s'atorgarà a l’il·lustrador gallec Miguelanxo Prado. Per primera vegada es reconeixerà la tasca dels autors novells amb l’entrega del premi “Santi Navarro” a l’autor revelació, que rebrà la il·lustradora Andrea Torrejón

Tota la informació de l'esdeveniment la podeu trobar al següent enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada