22 de maig 2018

El 24 de maig es presenta al MUHBA l'exposició de CCOOMICS 2018

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEge3YVXBduJYkc64-JtzdeFJbFvZay4h6oKFeQuXl-M9XKG1Ra4YJdlRz67mepV_ea6M-6dIcxgrQmBvW0r3AqCJDh-tzh95jFkZHCvSjXmmm-OG91-pcoNXaCfoWFgnrVa_APhTROTcbFZ/s1600/201805_ExpoCCOOmics_tarjeto_1.jpgEl dijous 24 de maig tindrà lloc al MUHBA la presentació de l'exposició "Vinyetes Joves" de la 2a edició de la revista CCOOMICS, projecte cultural i educatiu entre CCOO de Catalunya i les Escoles d'Art La Industrial, Llotja, Massana, Pau Gargallo, Serra i Abella i l'Escola del Treball de Barcelona.
 
La portada de l'edició 2018 està il·lustrada per Rubén Pellejero, autor de Corto Maltès i El silencio de Maika. L'exposició comptarà amb il·lustracions de Toni Benages autor de Narcís Monturiol i les pedres de l'infern.
 
L'actual edició ha estat possible per la col·laboració dels centres educatius i dels professors i les professores: Toni Micó, Miriam Ventura, Toni Benages, Pep Montserrat, Pere Ginard, Alicia Montes i Jordi Catafal.

L'acte constarà de dues taules i les presentacions per part de les autores i els autors de l'edició:


16 h Taula sobre memòria i futur
Amb la participació de Jaime Martín, autor de còmics com Las guerras silenciosas i Jamás tendré veinte años, i de David Fenández, autor del llibre Memòria i vinyetes.

17.30 h Taula sobre gènere i joves
Amb la participació de Raquel Gu, autora d'Estic estupenda, i Antoni Guiral, estudiós del còmic i autor de 100 años de TBO.

Sala Martí l'Humà del MUHBA

19 h Inauguració de l'exposició "Vinyetes Joves"

Capella de Santa Àgata del MUHBA

L'exposició es podrà visitar del 24 de maig al 7 de juny del 2018


MUHBA
Plaça del Rei, s/n
08002 Barcelona
 
Font: Ccoomics 
Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada