22 de març 2018

Liv Strömquist, una de les historietistes més prestigioses de Suècia, convidada al Saló del Còmic de Barcelona

FICOMIC confirma la visita de la historietista sueca Liv Strömquist, al 36 Saló Internacional del Còmic de Barcelona, ​​ per parlar-nos de de la seva novel·la gràfica El fruto prohibido. Strömquist visita el Saló del Còmic de Barcelona gràcies a la col·laboració del Grupo Penguin Random House.
 

Liv Strömquist (Lund, Suècia. 1978) és una de les historietistes més prestigioses de Suècia, així com una popular locutora de ràdio i televisió. Després de llicenciar-se en Ciències Polítiques, va debutar en el món del còmic amb Hundra procent fett (2005), al qual van seguir, entre d'altres, Einsteins fru (2008), Prins Charles Känsla (2010), Ja till Liv (2011) i El fruto prohibido (Reservoir Books), publicat originalment el 2014.

Liv Strömquist és una ferma activista en l'àmbit del feminisme i les polítiques d'asil. Acostuma a publicar articles en publicacions de gran difusió, com Trade NewOrdfront MagazineAftonbladet Dagens Nyheter. El 2016 fou nomenada doctora honoris causa per la Universitat de Malmö. Actualment treballa per al Swedish Arts Council.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada