22 de març 2018

Presentació de La mort novata, suspensos letals

Us reproduïm la nota de premsa que ens ha arribat sobre la presentació de La mort novata, suspensos letals.


Com ja sabeu la majoria, el meu segon còmic, LA MORT NOVATA:Suspensos Letals, és ja una realitat que està disponible en llibreries especialitzades de Barcelona i voltants.
Ara continua la promoció.

Us convido a tots a la presentació del nou llibre que faré aquest dissabte 24 de setembre, a les 18:30,  en una de les botigues a on està a la venda: FENIX CÒMICS, al carrer Floridablanca 130.
La idea és aquesta, reunir-nos, segurament donaré la xapa una estona de la creació del còmic, després, qui tingui curiositat més específica al voltant d'algun tema, podrà fer preguntes i per acabar hi haurà un moment de signatura d'exemplars.
De manera que quedeu convidats. Qui encara no tingui el còmic i vulgui aconseguir un exemplar signat, o qui ja el tingui, però vol que faci algun canvi a la seva dedicatòria, qui simplement vulgui fer acte de presència per que m'aprecia personalment o qui no estigui avorrit el dissabte a la tarda i passi pel barri de Sant Antoni, doncs ja sabeu què podeu fer. Jo us agrairé, i molt, l'assistència.
Això sí, la botiga no és molt gran i no hi haurà cadires (o no moltes).
Ale. Si veniu, ens veiem allà. Una abraçada a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada