23 de març 2018

El francès Souillon, autor del webcòmic Maliki, nou convidat del Saló del Còmic de Barcelona

Un nou autor s’afegeix a la llarga llista de convidats al 36è Saló Internacional del Còmic de Barcelona. El seu nom és Souillon, i és el responsable de Maliki, un dels webcòmics més divertits i populars de França. La seva protagonista, Maliki, és una noia amb els cabells rosa, responsable del seu propi còmic, i la vida de la qual està marcada pels seus dos gats: Fleya i Fëanor. Maliki és tot un fenomen al seu país d'origen i que ha servit de tarja de presentació del seu autor per arribar a seguidors de tot el món.


Després de cursar tres anys a la facultat d'Arts Plàstiques a París, Souillon va passar a formar-se a la secció multimèdia de l'escola Gobelins. Més tard va començar a treballar en un portal web especialitzat en videojocs online anomenat GOA i, paral·lelament, el 2007 va començar a dibuixar i publicar el seu reeixit webcòmic Maliki, el qual continua actualitzant freqüentment amb la seva ajudant Becky (@becky_prauquo) que l'acompanyarà durant la seva visita a Barcelona. De llavors ençà, ha publicat 8 volums de Maliki amb l'editorial francesa Ankama (a Espanya ho publica Ediciones Babylon amb el títol Blog), així com el volum Hello Fucktopia (Fandogamia Editorial).

Per estar al dia de la feina de Souillon us recomanem que visiteu el seu compte de Twitter, @ElSouillon. Autor convidat gràcies a la col·laboració d'Ediciones Babylon.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada