15 de gener 2018

Aquest febrer arriba el segon Vicòmic

Els propers 17 i 18 de febrer, tindrà lloc la segona edició del Vicòmic, el Festival del còmic i les altres ciències de la ficció de Vic, el qual se situarà al Recinte firal del Sucre.
 
 
 
T’agraden els còmics? Tens ganes de passar-t’ho bé? Vols compartir una experiència inoblidable amb gent a qui li agraden les mateixes coses que a tu? Aquest és el teu lloc.

Al Festival del còmic i les altres ciències de la ficció de Vic hi trobaràs tot allò que sempre t’ha encantat.

Hi haurà les botigues especialitzades més rellevants perquè puguis triar i remenar.

Com que sabem que no tot és comprar còmics i marxandatge, hem preparat una gran quantitat d’activitats, tant per petits com grans.

Tindrem el famós tron de "Joc de Trons" perquè puguis sentir-te com el Senyor dels 7 Regnes. Si en canvi ets més futurista, També trobaràs un exèrcit de figurants de Star Wars.

Gaudiràs com mai descobrint nous talents a la Zona Creativa, un espai on autors novells i emergents presentaran la seva obra. Tots els grans artistes del mitjà han començat així, no perdis l'oportunitat de ser el primer en descobrir el nou Akira Toriyama o el nou Alan Moore!

Per als que vulguin perfeccionar la seva tècnica tindrem tallers de còmic i dibuix en general a càrrec de professionals destacats dins el sector.

I sí, també tindrem autors convidats. I podràs parlar amb ells. Entra aquí per veure la relació d’autors convidats d’aquesta edició.

De debò necessites més motius per venir al festival de còmic de referència de tota la Catalunya interior?

Vine amb amics, sol  o amb família. Sigui com sigui estic segur que repetiràs l’any vinent ;)
 
Des de la seva web, Twitter i Facebook, podeu accedir a la informació d'aquest segon Vicòmic, la qual s'anirà ampliant properament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada