27 d’octubre 2017

Nominats als Premis del XXIII Saló del Manga de Barcelona

Els otakus, professionals i el públic en general han escollit mitjançant les seves votacions al web de FICOMIC els nominats als premis del XXIII Saló del Manga de Barcelona a Millor autor i a Millor manga de cada gènere, a Millor anime i a Millor  fanzine de o sobre manga publicats o emesos a Espanya de setembre de 2016 a agost de 2017.


Els tres nominats a Millor Shonen Manga (manga enfocat als nois) per ordre alfabètic són: Black Butler  de Yana Toboso (Norma Editorial), Jojo's Bizarre Adventures: Phantom Blood de Hirohiko Araki (Ivrea) i My Hero Academia de Kōhei Horikoshi (Planeta Cómic). Els nominats a Millor Shojo Manga (manga enfocat a les noies) són: El monstruo de al lado de Robico (Norma Editorial), Pájaro que trina no vuela de Kou Yoneda (Ediciones Tomodomo) i ¿Quién es el 11º pasajero? de Moto Hagio (Ediciones Tomodomo). Pel que fa al Millor Seinen Manga (manga enfocat als adults): Ajin (Semihumano) de Gamon Samurai i Kentaro Miura (Norma Editorial), Innocent de Shin'ichi Sakamoto (Milky Way Ediciones) i One Punch Man de One i Yusuke Murata (Ivrea). Els tres nominats a Millor Kodomo Manga (manga enfocat als infants) són: Doraemon de Fujiko F. Fujio (Planeta Cómic), Pokémon X-Y de Hidenori Kusaka i Satoshi Yamamoto (Norma Editorial) i Yo-Kai Watch de Noriyuki Konishi (Norma Editorial). I els nominats a Millor Manga d'Autor Español són: Chan Prin de Xian Nu Studio (Ediciones Babylon), Infinity: Outrage de Kenny Ruiz i Victor Santos (Corvus Belli), i Tabú de Marta Coca (Ediciones Imagion).

En les categories d'anime, els tres nominats a Millor DVD o Blu-Ray d'anime són: Cowboy Bebop (Selecta Visión), Haikyu!! Los Ases del Voley (Selecta Visión) i Your Lie in April (Selecta Visión). Els nominats a Millor sèrie o pel·lícula d'anime emesa a Espanya: Ataque a los Titanes Temporada 2 (Selecta Visión), JoJo's Bizarre Adventure (Selecta Visión/Crunchyroll), i Yuri!!! on Ice (Crunchyroll). Pel que fa a Millor pel·lícula basada en un manga, els nominats són: Ataque a los Titanes, Death Note i I Am a Hero (tots tres de Mediatres Estudio).

I els candidats a Millor Fanzine de Manga o sobre Manga són Atari Manga, Déjame dormir de Pussy Krazy i Lo que cuentan las estrellas.

Els guanyadors dels premis, que no tenen dotació econòmica, es donaran a conèixer durant la celebració del XXIII Saló del Manga de Barcelona.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada