05 de gener 2017

Arriba a Tarragona l'exposició 'Vinyetes: història del còmic en català'

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona porta a la ciutat l’exposició “Vinyetes: història del còmic en català”, elaborada pel Consorci per a la Normalització Lingüística. A Tarragona l’exposició es podrà visitar a l’Espai Jove Kesse (c. Sant Antoni Maria Claret, 12-14), del 10 al 23 de gener, de dimarts a dissabte, de 16.30 h a 21 h.


L’exposició, divulgativa i sintètica, fa un breu recorregut per la història del còmic en català, mostra els lligams amb les diferents escoles –de creació i de traducció–, i posa de manifest la importància del novè art en la societat contemporània.

L’exposició forma part de la campanya del CNL de Barcelona Uaaaaaaau... iuhu, pataplaf! Còmic en català, que té per objectius donar a conèixer i fer visible els còmics que s’editen en català per fomentar-ne el consum i, alhora, incentivar les indústries culturals i les editorials a consolidar-ne i ampliar-ne les edicions, videojocs i audiovisuals. Per a més informació, es pot consultar el web http://www.cpnl.cat/xarxa/cnltarragona/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada