03 de gener 2017

Aquest febrer arriba el primer Vicòmic

Els propers 11 i 12 de febrer, tindrà lloc la primera edició del Vicòmic, el Festival del còmic i les altres ciències de la ficció de Vic, el qual se situarà al Recinte firal del Sucre, un modern complex firal de 3.600 m2 i amb varis espais diferenciats.


Què és Vicòmic?

T’agraden els còmics? Tens ganes de passar-t’ho bé? Vols compartir una experiència inoblidable amb gent a qui li agraden les mateixes coses que a tu? Aquest és el teu lloc.

Al Festival del còmic i les altres ciències de la ficció de Vic hi trobaràs tot allò que sempre t’ha encantat.

Les millors editorials tindran una presència destacada al Vicòmic.

També hi haurà les botigues especialitzades més rellevants perquè puguis triar i remenar.

Com que sabem que no tot és comprar còmics i marxandatge, hem preparat una gran quantitat d’activitats, tant per petits com grans.

Gaudiràs com mai amb el gran Comic Quiz Show que hem preparat. I si guanyes t’enduràs per la cara un increïble lot de còmics que serà l’enveja de tothom. Pots veure més informació sobre aquest concurs i apuntar-te a la llista tancada de participants aquí.

Per als que vulguin perfeccionar la seva tècnica tindrem tallers de còmic i dibuix en general a càrrec de professionals destacats dins el sector.

I sí, també tindrem autors convidats. I podràs parlar amb ells. Entra aquí per veure la relació d’autors convidats d’aquesta edició.

De debò necessites més motius per venir al festival de còmic de referència de tota la Catalunya interior?

 

Des de la seva web i Facebook, podeu accedir a la informació d'aquest primer Vicòmic, la qual s'anirà ampliant properament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada