28 de març 2016

Novetat d'abril de Panini: Miniblogger

Per aquest mes d'abril, de cara el 34è Saló del Còmic de Barcelona i la Diada de Sant Jordi, Panini Comics, sota el segell Evolution Comics, ens porta Miniblogger. Consell pràctics per sobreviure a la blogosfera, de la Georgina Gerónimo, guanyadora de la segona ronda de la Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic 2015

A la venda el 8 d'abril! 


Miniblogger, de Georgina Gerónimo
Cartoné - 104 pàgines - Color
15€

Es pot viure d'un blog de moda? És fàcil? Em pagaran per assistir a esdeveniments importants? A qui no li agradaria que li regalessin roba per omplir infinitament l'armari? 

A la Miniblogger, sí. La nostra protagonista és una noia superficial i vanitosa que somia ser una blogger famosa i viure amb l'esquena dreta. 

Però realment ser blogger és viure amb l'esquena dreta? I què hi ha de la Blogosfera? És un món tan bonic com el pinten, on els talons no fan mal, la barra lliure és implícita i els cupcakes no engreixen?

Al llarg de la història veurem la Miniblogger recórrer aquest meravellós o no tant meravellós camí cap a l'èxit d'un blog de moda, amb els seus "peròs" i les seves contres, com la vida mateixa, però amb molt, molt, molt postureig.

Obra guanyadora de la Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada