09 de novembre 2015

La Fundació Divina Pastora convoca el Premi a la Millor novel·la Gràfica de Temàtica Social Publicada.

El termini de recepció d'obres comença hui i finalitza el pròxim 16 de novembre

El premi es donarà a coneixer el 5 de desembre en l'acte d'entrega dels premis de TEBEO València, que compta amb el patrocini de la Fundació Divina Pastora


La Fundació Divina Pastora convoca el Premi a la Millor Novel·la Gràfica de Temàtica Social Publicada, un guardó dotat amb 3.000 euros, el guanyador del qual es donarà a conèixer el 5 de desembre a l'acte de lliurament de premis de TEBEO VALÈNCIA, a Fira València Poden presentar-se a aquest premi les obres gràfiques de temàtica social que hagin estat publicades entre gener de 2014 i octubre de 2015. El termini de recepció comença el 4 de novembre i finalitza el dia 16 d'aquest mateix mes. Les bases d'aquest concurs estan disponibles a la pàgina web de la Fundació Divina Pastora

Les obres que es presentin han de tenir com a argument contingut de tipus social, com ara assistència social i inclusió social, promoció de l'acció social, foment de l'economia social, protecció de l'art i la cultura, foment de la formació i investigació, etc. Les obres poden ser en blanc i negre o en color, amb una extensió d'almenys cinc pàgines.

La proposta al premi pot ser feta per l'autor o autors, per l'editorial que hagi publicat l'obra o per un membre del jurat pertanyent a aquest concurs. S'ha de comunicar a través del correu electrònic fundacion@divinapastora.com, indicant nom de l'obra, autor, editorial i any d'edició.

El guanyador del Premi a la Millor Novel·la Gràfica de Temàtica Social Publicada serà elegit per un jurat que estarà format per professionals de prestigi del sector del còmic i per un membre de la Fundació Divina Pastora.

El concurs constarà de dues fases. En la primera, després d'una primera votació del jurat, se seleccionaran les cinc obres més votades. A la segona fase, serà aquest mateix jurat el que en voti una d'entre les cinc seleccionades.

Dins del seu compromís per impulsar l'art i protegir la cultura, la Fundació Divina Pastora patrocina TEBEO VALÈNCIA. Aquesta iniciativa se suma a altres desenvolupades en aquest àmbit com el suport a les Jornades del Còmic de València, el Premi Internacional Divina Pastora de Novel·la Gràfica Social, que enguany, en la seva tercera edició, ha recaigut en Carlos Maiques, i el premi a l'Autor Revelació del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que el 2015 s'ha atorgat a Miki Montlló.

La Fundació Divina Pastora és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu prestar atenció a persones amb alt risc d'exclusió social, i està orientada a la promoció d'obres socials, benèfiques, médico-sanitàries i de protecció de la salut. A més, col·labora amb diferents entitats per a impulsar la formació i informació en els àmbits educatiu, esportiu, mediambiental i de protecció de l'art i la cultura.

TEBEO VALÈNCIA, la fira del còmic i la il·lustració, es convertirà en una cita anual que tindrà lloc a les instal·lacions de Fira València. En aquesta primera edició comptarà amb el dibuixant valencià Sento Llobell com a President i el cartell estarà signat per un dels autors de còmic més populars del panorama actual, Paco Roca. TEBEO VALÈNCIA està organitzat per Fira València i compta amb la col·laboració de FICOMIC, entitat organitzadora del Saló Internacional del Còmic de Barcelona i del Saló del Manga de Barcelona. També col·laboren de manera activa l'Associació Professional d'Il·lustradors de València (APIV), l'Associació d'Editors del País Valencià, el Gremi de Llibrers de València i l'Associació Valenciana del Còmic (ASOVALCOM).

TEBEO VALÈNCIA tindrà lloc del 4 al 6 de desembre de 2015 en Fira de València. Per a més informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres o consulta la nostra web www.tebeovalencia.com. Les acreditacions es poden sol·licitar a través de l'apartat de premsa del web fins el divendres 27 de novembre. Serà imprescindible facilitar totes les dades sol·licitades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada