10 de novembre 2015

Ramon F. Bachs confirma la seva participació a Tebeo València

L'autor català ha dibuixat còmics per a la factoria nord-americana DC, en sèries com Batman, i també per Star Wars. Precisament serà un dels protagonistes en l'exposició Dibuixant una galàxia molt llunyana, amb motiu del llançament de l'última pel·lícula de la saga. A més, participarà en una "Trobada amb autors" ia la taula rodona L'univers de la Guerra de les Galàxies. Òbviament també dedicarà temps a la signatura d'exemplars.


La primera edició de TEBEO VALÈNCIA comptarà amb un ampli elenc d'autors nacionals i internacionals els treballs es troben entre els més apreciats del planeta. És el cas de Ramón Fernández Bachs, el dibuixant català que es va donar a conèixer al nostre país amb la sèrie Manticore i que l'any 2000 va fer el gran salt al mercat nord-americà, dibuixant còmics per a Dark Horse (sobretot Star Wars), DC Comics (Batman i derivats) i Marvel Comics (Civil War: Frontline). Els seus treballs més recents són còmics basats en les sèries de televisió de Spiderman i Els Venjadors per Marvel Comics, i Fiction Squad, un còmic creat pel guionista Paul Jenkins.

F. Bachs serà present, al costat d'altres autors de renom internacional, en l'exposició Dibuixant una galàxia molt llunyana, que està sent organitzada amb gran èxit per TEBEO VALENCIA i que coincideix amb el llançament en cinemes de la pel·lícula Star Wars: El Despertar de la Força. A més, també celebrarà una "Trobada amb autors" on parlarà amb els aficionats de la seva carrera, dels seus treballs i d'allò que més li interessa del món del còmic i molts altres aspectes. Aquest tipus de xerrades trenquen la rigidesa de la conferència tradicional i donen paraula als assistents, creant un espai interactiu. També formarà part de la taula rodona L'univers de la Guerra de les Galàxies. Estarà acompanyat de l'expert en Star Wars José Gràcia. Òbviament també dedicarà temps a la signatura d'exemplars.

La relació de Bachs amb la saga galàctica es va iniciar gràcies a la seva col·laboració amb l'editorial Dark Horse. Després del seu primer treball en la franquícia publicat en Star Wars Republic # 23-26 (Dark Horse, octubre 2000-gener 2001), el va seguir Star Wars: Qui-gon & Obi-wan: Last estand on Ord Mantell (2000/01) , Star Wars: Jedi vs. Sith (2001) o Star Wars: Jango Fett: Open seasons (2002), entre d'altres. El seu treball per a la famosa franquícia s'ha estès en el temps fins convertir-lo en un autor de referència dins el món del còmic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada