04 de febrer 2014

Novetat de febrer d'Edicions de Ponent: "Rauxa" de Lluís Juste de Nin

Rauxa és el nou treball del ninotaire Juste de Nin que continua dibuixant Catalunya. Viatgem amb l’il·lustrador i dissenyador català fins al 1925 per a viure una història repleta d’intrigues i d’amors en els anys rebels de Catalanya.

Disponible a partir del 21 de febrer de 2014.


Col·lecció: Papers grisos, 40
160 pàgines. Portada a color, interior en B/N. Enquadernat en cartoné. 29 cm x 21 cm.
ISBN: 978-84-15944-11-9
21 euros

El destí del jove periodista Pep Pubill semblava previsible. El 1925 aconsegueix el seu somni d’entrar al diari ‘La Publicitat’. Allà treballarà braç a braç amb noms respectats como Josep M. Sagarra, Just Cabot o l’entranyable ninotaire Passarell. A la mateixa redacció coneixerà a l’atractiva columnista Mariona Bosch…

Però la vida amaga sorpreses ja que per un greu malentès ha de fugir del país acusar de conspirador regicida. Amb una nova identitat, s’instal·la al París ‘des Anées Folles’ com a corresponsal, s’integrarà al Montparnasse de les tertúlies, la bohèmia i els seus protagonistes, tot al ritme del frenètic xarleston!

Per un remolí d’esdeveniments es veurà embolicat amb l’exili català. Coneixerà el seu admirat Coronel Macià i, sorprenent-se a si mateix, es comprometrà amb la seva causa: des de Prats de Molló fins al llarg periple americà acompanyant el patrici català i el poeta Ventura Gassol… La vida no era allò que ens imaginaven. De cap manera!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada