22 d’agost 2013

Pack d'EDT per aquest divendres 23: Musculman #1 a 3

Per aquest divendres 23 d'agost, demà, Editores de Tebeos i SD Distribuciones posen a disposició un pack amb els tres primers volums de Musculman, del duet Yudetamago. El pack val 15€.

Enlarged view of imageEn Musculator, el príncep del planeta Múscul, és un superhome amb poca traça: els monstres que ataquen la Terra no se’l prenen seriosament i fins i tot eviten enfrontar-s’hi. Però en Musculator, amb el seu fidel Mitsú, participarà als Jocs Olímpics dels Superherois! Aconseguirà arribar a ser un autèntic superheroi després de lluitar contra els llegendaris Terryman, Menja-tallarines o Robin de les Estrelles?


Font: SD


1 comentari:

  1. Al final no m'ha quedat clar si Musculman va ser l'única obra en català que es va vendre bé o no, però que se'n facin packs apunta a que no.

    Suposo que els packs d'aquesta tongada els estan llançant per una banda perquè aviat hauran de destruir tot el que dugui el segell de Glénat, i per l'altra perquè, no ens enganyem, estan intentant aconseguir líquid desesperadament en les seves últimes cuades com a empresa.

    ResponElimina