02 d’agost 2013

Novetats de Tardor de Fanbooks: "Millenium 1" i "Jo, René Tardi"

A través de la web d'Àgora llibres, hem descobert que Fanbooks de cara a l'octubre publicarà la primera entrega del còmic de Millenium, adaptació de la famosa trilogia d'Stieg Larsson. Aquest primer correspondrà el primer llibre de la saga: Els homes que no estimaven a les dones.

Els responsables d'aquesta adaptació són el guionista Sylvain Runberg i el dibuixant Josep Homs, tal com ja vam explicar a l'octubre de l'any passat.

Millenium 1, de Stieg Larsson (autor novel·les), Sylvain Runberg (guionista) i Josep Homs (dibuixant)
Cartoné, 128 pàgines
18,95€
Octubre 2013




En consultar-ho amb l'editorial, també ens ha confirmat una altre novetat: Jo, René Tardi. Presoner de guerra a Stalag IIB, de Jacques Tardi.

Amb "Jo, René Tardi. Presoner de guerra a Stalag IIB", en Jacques Tardi ha treballat en un projecte madur de llarga durada, adaptant al còmic els apunts del seu propi pare, René, escrits durant anys a quaderns escolars, on es relata  la crònica de la seva joventut, sobretot centrada en els anys de la guerra i la captivitat a Alemanya.

Aquesta és la primera vegada que en Tardi es veu tan a prop del període de la Segona Guerra Mundial. En fer-ho, ell també desenvolupa un projecte molt personal: il·lustrant la història del seu pare militar, Tardi explora les arrels, orígens i fonts de la pròpia vida. Aquesta "novel·la familiar" s'accentua íntimament molt més en associar-se amb els seus propis fills, la Rachel (color) i l'Oscar (investigació i documentació iconogràfica).

A mesura que la pròpia editorial vaig publicant més detalls d'aquestes dues obres, ho anirem compartint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada