23 d’agost 2013

Novetats de setembre de Planeta DeAgostini: Naruto 59 i 60

Després de les vacances d'agost, aquest setembre Planeta DeAgostini Cómics ens portarà dos toms més de Naruto en català, els 59 i 60.



Naruto #59, de Masashi Kishimoto 
Col·lecció  Manga
Rústic - 192 pàgines - B/N
7,50€

L’anterior Mizukage aconsegueix trencar la defensa perfecta d’en Gaara, que se les manega per llançar un nou atac en combinació amb l’Oonoki. Tanmateix, amb la tècnica ninja “Jokey Boy”, el Mizukage torna a capgirar la situació... A quina estratègia recorrerà ara en Gaara!? Pel seu cantó, després d’enviar còpies seves a tots els fronts, el cos original d’en Naruto se situa per davant d’en Madara!!





Naruto #60, de Masashi Kishimoto
Col·lecció Manga
Rústic - 192 pàgines - B/N
7,50€

En Naruto i en Bee lluiten acarnissadament contra sis bijû. En Kakashi i en Gai arriben per ajudar-los, però el Yonbi s'empassa en Naruto. A dins de la bèstia es troba el cos original del bijû, que assegura que es diu Son Gokû! Pel seu cantó, mentrestant, en Sasuke també es posa en marxa...!






2 comentaris:

  1. Ja es van retardar i de sobte Planeta va dir que com que eren exclusius de Catalunya sortien el dia 10 (avui quan escric això), tot i que fins ara estaven sortint amb la resta de novetats de Planeta la primera setmana de cada mes.

    Però ara arriba el dia 10 i ni la meva botiga habitual ni la Fnac els tenen. Què ha passat? Ja l'han cancel·lat? Espero que ho sapiguem aviat.

    ResponElimina