01 de maig 2013

Còmic sobre en Xop, la mascota de Barcelona 2013

Xop, la mascota de Barcelona 2013, va ser un dels atractius de la festa de Sant Jordi. El còmic tracta  de la conversió de Xop en SuperXop, un heroi entre les mascotes que va a fer les delícies dels més petits.

Com l'estudiant Peter Parker es transformava en Spiderman per ajudar a la gent en situació de perill, en aquest còmic aquàtic Xop es transmuta en SuperXop després de ser picat per una medusa per participar en les diferents disciplines del programa aquàtic de BCN2013: natació, waterpolo, sincronitzada, salts i aigües obertes.

Com a bona mascota d'un campionat d'aquesta magnitud, es prodiga en tots els terrenys i converteix les seves habilitats en el millor missatge promocional de Barcelona 2013. És una gota d'aigua, l'element bàsic d'una competició aquàtica, i així la va concebre el seu autor, Albert Mir, dissenyador menorquí de 26 anys que li va donar forma i colors, recobrint amb un espectacular mosaic de clara inspiració gaudiniana que la converteix en una mascota mediterrània i vital. I, ara, en format de còmic.

El còmic de SuperXop va ser lliurat als visitants que es van apropar a l'estand que el departament de promoció de Barcelona 2013 instal·là el dia de Sant Jordi 2013, a la Rambla de Catalunya davant del número 58 del cèntric carrer barceloní, entre els carrers Aragó i Consell de Cent.

Mentre la mascota Xop segueix actuant aquests dies en diferents actes de promoció, a SuperXop només el podrem veure quan es posin en marxa els Mundials (19 de juliol-4 agost).

Font: BCN 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada